Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

НОТАРИУС МИНА СТОИЛОВА 473

Извършване на сделки с нотариални актове - покупко-продажби, дарения, замени, делби, ипотеки и др., удостоверяване на правото на собственост върху недвижими имоти, удостоверяване на датата, съдържанието или подписите на частни документи и др.

Нотариус Мина Иванова Стоилова извършва широк спектър от нотариални услуги с район на действие Районен съд град Пловдив. Регистрирана е под номер 473.

Нотариус Стоилова разполага със собствена кантора в град Пловдив.

Извършване на сделки с нотариални актове - покупко-продажби, дарения, замени, делби, ипотеки и др.; удостоверяване на правото на собственост върху недвижими имоти, удостоверяване на датата, съдържанието или подписите на частни документи /консултации, изготвяне и удостоверяване на подписите върху пълномощни, договори за продажба на МПС, договори за продажба на дружествени дялове, договори за наем и др./; удостоверяване на верността на преписи и извлечения от документи и книжа. Нотариални и саморъчни завещания. Изготвяне и проверка на документи, устни и писмени консултации, посредничество за изясняване на волята на страните, извършване на справки набавяне на документи, книжа и др.
 

Мнения

Напиши мнение за НОТАРИУС МИНА СТОИЛОВА 473 (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за НОТАРИУС МИНА СТОИЛОВА 473! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Янка Костова 18 Jul 2015 16:45

Нотариус Мина Стоилова ни свърши много добра работа във връзка с удостоверяване правото на собственост върху недвижим имот. Много коректна и компетента, направи ни много добро впечатление. Препоръчвам услугите й и й пожелавам професионални успехи.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.