МИГ ТРАНС

Транспортни услуги на територията на цяла България. 30 броя товарни автомобили - бордови, фургони, с кран, с падащ борд. Товароносимост - 1, 3, 5, 6, 8, 10, 12, 14 т. Oбем от 20 м3 до 68 м3. Дължини от 4 м. до 9,5 м. ЧМР застраховка. Собствен склад.

Миг-Транс ООД е една от водещите автотранспортни фирми, извършващи транспортни услуги на територията на България. Работим със собствени транспортни средства. Високо качество на изпълнение и изключително достъпни цени.

Извършваме превоз и транспорт на всички видове товари до всяка точка на България. Различни превози - комплексен транспорт, групажен транспорт, с възможност за събиране на пратки и складиране до момента на транспортирането им. Разполагаме с обновена складова база, на разположение на всички наши клиенти, според вида на товара и начина му на транспортиране.

Извършваме на ремонти на леки, лекотоварни и товарни автомобили в сервизната база на Миг-Транс.

За улеснение на нашите клиенти, предлагаме и всички видове застраховки към ДЗИ. При нас можете да сключите застраховка за:

- Карго застраховки
- Отговорност на превозвача
- Гражданска отговорност + зелена карта
- Каско
- Имущество
- Професионални отговорности
- Медицински застраховки
- Задължителна застраховка Трудова злополука
- Животозастраховане

Нашето предимство е, че разполагаме със собствен паркинг с видеонаблюдение. Собствената ни складова база осигурява възможност за събиране на пратки и извършване на групажни транспорти, а собствената ни сервизна база е необходима предпоставка за бързо и качествено ремонтиране на автомобилите.

Контакти:

с. Герман, ул. Патриарх Герман 69

Телефони за връзка:

02 992 8558; 02 992 8668 ; 02 992 8058;

GSM: 0887 954 931;

0886 260 175;

0886 260 193

E-mail: [email protected]

 

Мнения

Напиши мнение за МИГ ТРАНС (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МИГ ТРАНС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Геро Христов 17 Jul 2015 19:14

Използваме фирма МИГ ТРАНС за автомобилен транспорт на товари в страната. Момчетата са много точни и може да се разчита на тях. Работят коректно и без издънки, спазват срокове за доставка и условия на съхранение на стоката. Поздравявам ги и им пожелавам все така да работим добре заедно.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.

Още в Герман