МИГ - СЕРВИЗ

Офиси и сервизи в Бургас и Несебър. Продажба и сервиз на касови апарати с фискална памет, електронни везни, компютри и търговски софтуер. Цялостни решения за управление на търговски обекти - магазини, ресторанти, складове, хотели и други.

МИГ СЕРВИЗ ООД стартира дейност през 1995 година като фирма за продажба и сервиз на касови апарати с фискална памет, фискални принтери, електронни везни и компютърни системи.

Първият офис на фирмата е в гр.Бургас. Офисът има две търговски помещения и два самостоятелни сервиза за ремонт на техниката.

Добрата материална база на МИГ СЕРВИЗ ООД е предпоставка за разширяване на дейността и привличане на нови специалисти. Към момента във фирмата работят четирима специалисти с висше инженерно образование – магистри и 5 със средно и средно специално образование.

През 1998 година е открит офис в гр.Несебър, а през 1999 година – и в гр. Приморско. Всички офиси са оборудвани с необходимите инструменти, измервателна и ремонтна техника и софтуер с оглед най-пълно задоволяване нуждите на нашите клиенти.
 

Мнения

Напиши мнение за МИГ - СЕРВИЗ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МИГ - СЕРВИЗ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Минка Христова 04 Aug 2015 12:41

Не съжалявам ,че избрах "Миг Сервиз" при оборудването на нашето заведение. Препоръчвам горещо, ако някой в района на Бургас има нужда от касови апарати,електронни везни и софтуер за работата си да ги търси.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.