Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ЕМ ДЖИ 05

Ем Джи 05 ЕООД е Вашият бърз, качествен и сигурен достъп в транспортирането на хранителни стоки. Модерен автопарк, обновяван на всеки две години с чисто нови хладилни камиони. Професионално отношение и перфектно изпълнение на поетите ангажименти.

Ем Джи 05 ЕООД предлага на своите клиенти професионално обслужване, консултации и изпълнение в сферата на транспортирането на товари с кратък срок на годност, хранителни продукти и др.

Нашата компания е създадена през 2011 г. и за кратък период от време се доказва в областта на т. нар. „температурен транспорт“. Авторитетни бизнескласации ни поставят на водещите места като най-бързо развиваща се фирма в транспортния бранш.

Ние притежаваме постоянно обновяващ се автопарк с тежкотоварни превозни средства, влекачи и ремаркета, които се подменят на всеки две години. С цел подобряването на обслужването, сигурността на пътя и изпълнение на доставките в указаните срокове, Ем Джи 05 наема камиони клас EURO 6.
С изцяло подготвен и обучен персонал, ние от Ем Джи 05 сме готови да съдействаме за превоза на вашите стоки, плодове, зеленчуци, млечни продукти и други във всяка една точка на България и Европа.

Фирмата ни е създала дългогодишни партньорства с български и чуждестранни компании, атестат за висок професионализъм и стриктно изпълнение на клаузите по договорите.

Ем Джи 05 е Вашата гаранция, че ние ще бъдем винаги на време на точното място. Предлаганите от нас услуги са тясно специализирани, но ние постоянно се стараем да увеличаваме разнообразието и да предлагаме нови и модерни начини за превоз на хранителни стоки.

Към настоящия момент сме компанията, която осигурява превоза на ябълки до Северна Италия, както и продуктите на световноизвестни хранителни вериги в над 12 държави от Европейския съюз.

Заповядайте в нашия офис, намиращ се в гр. Пловдив, ул. Хъшовска 5, за да получите допълнителна информация и консултация за начините за превоз и спазването на сроковете за доставка. На всеки един клиент ще бъде обърнато персонално внимание, за да може да избере най-добрата алтернатива за транспорт на стоки – Ем Джи – 05.

Мнения

Напиши мнение за ЕМ ДЖИ 05

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЕМ ДЖИ 05! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.