Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

МЕГАПРОФИЛ ИГ

Мегапрофил е специализирана в производство и търговия на кръгли, квадратни и правоъгълни електрозаварени стоманени профилни тръби - ERW профили. Разполагаме с модерна производствена база и широка гама от кухи профили и тръби с различни размери.

Мегапрофил е част от голямото семейство на Интерком Груп ЕООД и е специализирана в производство и търговия на кръгли, правоъгълни и квадратни стоманени ERW кухи профили. Фирмата е основана през февруари 2006 г., и макар че е сравнително нова, се развива, използва и въвежда най-добрите техники и технологии в областта на производство на тръби.

Интерком Груп е регистрирана през 1998г. и вече 20 г. е един от лидерите в търговията с конструкционни метали в България. Освен, че държи непрекъснато на склад над 15 000т. метали от марките S235; S275; S355, Интерком Груп поддържа и асортимент от над 1500т. безшевни и хидроизпитани тръби. Компанията все по-успешно развива дейност и в чужбина и отдавна е затвърдила имиджа си на модерна и динамично развиваща се фирма.

Мегапрофил ИГ произвежда в собствения си завод в гр.Русе конструкционни - кръгли и профилни тръби в диапазона 10-127мм, с капацитет 3 000т. месечно. Чрез спедиторските си фирми Интерко Спед и Интерко Шипинг, които разполагат с над 40 автомобилни композиции и 5 речни кораба, Интерком Груп извършва доставките си до своите партьори максимално ефективно. 

Мегапрофил е базирана в град Русе. Разположена е до пристанището на река Дунав, което е предимство за транспортиране на стоките до основните целеви пазари в Централна и Западна Европа.
Модерното оборудване и съвременните технологии осигуряват затваряне на производствения цикъл - от разрязване до производството на широка гама от кухи профили и тръби с различни размери.
Въведени са в експлоатация три производствени линии в следните диапазони:
от 10 до 28mm; от 13,4 до 42,4mm и от 38 до 114,3mm с месечен капацитет от повече от 3000 тона.
 В производствената програма на Мегапрофил е заложена изработката и на СОП- П- профил, С- профил, винкел и шини. Фирмата предлага на своите клиенти както напречен разрез на точен размер за поръчаните метали, така и тяхната нулева обработка. Линията за напречен разкрой с капацитет и тегло на рулона до 20т. ширина -2 500мм и дебелина от 6- 16 мм. е уникална за България.
 Прилагаме следните стандарти и приложения:

  • Точност: EN 10305-3, EN10305-5, DIN 2394
  • Структурните: EN 10219-1, EN10219-2, DIN 2395
  • Индустриални: DIN 2458/DIN 1615

Целта на компанията в близко бъдеще е целта на компанията е да се въведе производство на тръби, съответстващи на стандартите за следните приложения:

  • Скелета: BG 39; BS1139
  • Монтаж: EN 10255, DIN 2440, DIN 2441

Въведената система за качество и управление на производството EN ISO 9001:2000 е гаранция за високото качество на готовата продукция .

Производството на Мегапрофил отговаря напълно на европейските стандарти. Тестовете и качественият контрол на всички етапи на производство, както и професионалният екип от инженерни и търговски специалисти гарантират винаги перфектното качество на произведената продукция.
В отговор на най-новите тенденциите в търсенето и предлагането на стоманени профили, Мегапрофил заложи като основни цели за своето развитие прилагане на иновационни процеси за повишаване на качеството и подобряване на конкурентоспособността.
 

Мнения

Напиши мнение за МЕГАПРОФИЛ ИГ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МЕГАПРОФИЛ ИГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Вальо Мисирков 17 Jul 2015 18:59

Това са стоманени профили и тръби с много високо качество. Няма да сбъркате ако ги изберете.Работил съм с Мегапрофил и ги предпочитам.Качеството е гарантирано.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.