МЕБЕЛИ ДИМОВ

Мебелна фабрика ДИМОВ произвежда корпусна и мека мебел. Мебели за бита, офис и хотелско обзавеждане. Специализирали сме се в производството на спални комплекти - нови модели, добро качество и достъпни цени.

Мебелна фабрика Димов, град Силистра, е с цялостно обновена с модерна производствена база със съвремени машини, в която работят над 100 човека. Новата техника, модерните технологии и съвместната работа на фирмения дизайнерски и конструктивен отдел доведоха до това, качеството на продукцията да придобие нови измерения. Продукцията на фабриката се отличава най-вече с неповторим дизайн и собствен стил.

Фабрика Димов произвежда в две направления. Производство на корпусна мебел и производство на мека мебел, като основен дял заема корпусната, а меката мебел се предлага предимно в собствените магазини на фирмата.

Цех "Корпусна мебел" произвежда много широк спектър от изделия – мебели за бита, кухненско обзавеждане, офис и хотелско обзавеждане. Изработваме обзавеждане по индувидуални проекти и по желание на клиента. Изключително специализирани сме в производството на спални комплекти.

Мебели Димов, предлага на своите клиенти цялостни интериорни решения:

Обзавеждане за спалня
Обзавеждане за дневна
Обзавеждане за антре
Мебели по поръчка
Обзавеждане за кухня
Обзавеждане за детска стая
Обзавеждане за офис

Мебели Димов е марка вече спечелила много клиенти със своята коректност и стил на работа, както и отлично съотношение цена-качество.

Търговска мрежа:

Град: Силистра
Име: Фирмен магазин на Мебели Димов
Адрес: ул. Тутракан 4
Телефон: 086 83 16 17

Град: Шумен
Адрес: бул. Симеон Велики 64

Град: София
Име: СКЛАД НА ЕДРО - СОФИЯ
Адрес: район Връбница, ул. Янаки Моллов 1
Телефон: 0894 609758 - Деян Маринов

Доверете се на качеството на мебелите на Мебелна фабрика Димов!

 

Мнения

Напиши мнение за МЕБЕЛИ ДИМОВ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МЕБЕЛИ ДИМОВ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.

Още в Силистра