Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

МАТ

Производство и монтаж на метални конструкции за фотоволтаични електроцентрали и за строителството. Проектиране и производство на аварийни и отклонителни скоби за водопроводи. Mеръждаемо оборудване за хранително-вкусовата промишленост,

МАТ ООД  е юридическо лице регистрирано по Търговския закон през 1995 г. Фирмата е със седалище и адрес на управление гр. Разград, Гарова промишлена зона. 
 
Дружеството е специализирано в проектирането, производството и монтажа на различни видове носещи конструкции за фотоволтаични централи, както и в производството на аварийни и отклонителни скоби за водопроводи.
 
През 1998г. МАТ ООД започва производство на аварийни и отклонителни скоби за тръби. Изделията са признати от Патентното ведомство на Република България със Свидетелства № 3667/23.03.1999 г., № 4229/21.09.2001 г. и  № 6750/06.06.2008 г.
 
Клиенти на фирмата са "В и К" дружествата в страната, "Напоителни системи", В и К борси и много други предприятия със собствени водоснабдявания.
 
Цехът за производство на аварийни скоби е оборудван със съвременни машини, приспособления и инструментална екипировка за качествено и бързо изпълнение на поръчките.
 
Произвежданите от фирма МАТ ООД изделия са търсени и предпочитани поради високото си качество, дълготрайност и надеждност при отстраняване на аварии по водопроводната мрежа.
 
В последните години МАТ ООД – Разград стана популярна сред клиентите си със своята точност, бързина, коректност и гъвкавост. В аварийна ситуация можем да произведем и доставим всякаква ремонтна скоба за по-малко от 24 часа. Най-важна цел на фирмата е да обслужи  клиенти си съгласно техните желания. 
 
Фирмата произвежда метални конструкции и елементи за строителството, неръждаемо оборудване за хранително-вкусовата промишленост.
 
От 2009 год. е внедрено проектиране, производство и монтаж на различни видове носещи конструкции за соларни електроцентрали.
Отчитайки тенденциите в производството и изкупуването на електро енергия, както и климатичните условия в България, географската ширина, слънчевото греене и радиация през 2009 г. МАТ ООД усвои производството на собствена разработка носещи конструкции за фотоволтаични електроцентрали. Носещите конструкции се произвеждат от стоманени профили горещо поцинковани, приспособяеми за различни видове терени. Бързо и лесно сглобяеми са, при спазване на всички изисквания на съответния проект. Компанията има опит в реализирането на  мащабни проекти за над 160 MW в България. През 2012 фирмата реализира проекти в Македония, Гърция и Румъния.
 
Във фирмата има внедрена система за управление на качеството ISO9001:2008, а през 2012 г. МАТ ООД въведе и Система за управление на околната среда, отговаряща на изискванията на стандарт ISO 14001:2004+Cor 1:2009 и Система за управление на здравето и безопасността при работа, отговаряща на изискванията на стандарт BS OHSAS 18001:2007.
 
Фирмата притежава и Сертификат за съответствие на строителен продукт, съгласно изискванията на БДС EN 14525:2005. От 2008 г. има и регистрация в Камарата на строителите в България.
 
МАТ ООД е член на „Българската фотоволтаична асоциация”, както и на „Румънската фотоволтаична асоциация”.
 
Управлението на дружеството постоянно извършва инвестиции в иновативно технологично оборудване, което може да даде възможност за увеличаване на капацитета и качеството на нашата продукция.
 

 

 

 

Мнения

Напиши мнение за МАТ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МАТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.