МАКСОЛЕН БЪЛГАРИЯ

Максолен България - вносител и разпространител на авточасти и автоаксесоари, официален представител на швейцарската фирма Максолен - международен лидер при производството на автокозметика и продукти за почистване, обработка и защита на повърхности.

Максолен България ЕООД е официален представител и вносител на продуктите на швейцарската фирма Максолен. През 60-те години на 20-ти век Макс Ленер завладява пазарите с иновационните си продукти за автомобили – автокозметика, полиращи и почистващи препарати за повърхности.
Към настоящия момент компанията е добила световна популярност и една от водещите в международен мащаб при производството и търговията на висококачествена продукция за обработка, почистване и защита на повърхности.
Продуктите на Максолен се използват в автомобилната индустрия, от мебелни, железопътни и самолетни компании, както и във фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост.
В България продуктите на Максолен се предоставят на пазара от официалния представител Максолен България ЕООД. Фирмата предоставя на клиенти и партньори голяма част от продуктовия асортимент на Максолен:
•    восък за защита срещу корозия
•    разредител за разтваряне на боя
•    киселинен почистващ препарат за съживяване на алуминиеви повърхности
•    течност за почистване на свалящи се покриви, отстраняване на катран и кополимер
•    течност за отстраняване на парафинови консерванти, машинни масла и мазнини
•    почистване на силнозамърсени повърхности
•    препарат за почистване на варовик и замърсявания от всякакъв вид
•    почистваща паста срещу масло, грес, катран
•    почистващ гел срещу боя
•    препарат за борба с корозията, образуващ защитен слой върху повърхноста
Максолен България ЕООД предоставя продукцията на швейцарският индустриален гигант в цялата страна. Обадете се и ще получите подробна информация за предлаганите артикули, възможности и начини на доставка, както цени на едро и дребно.

Контакти
Адрес
гр. София, ул. „Предел“ 5
телефон: 0888614095

 

Мнения

Напиши мнение за МАКСОЛЕН БЪЛГАРИЯ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МАКСОЛЕН БЪЛГАРИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Николай Халачев 17 Jul 2015 18:38

Това е много добра автокозметика и продукти за грижа за автомобила на световно ниво. Все пак немското качество си е немско качество. Препоръчвам на всички да ги опитат. Гаранция, че ще останат доволни.

Filip Georgiev 06 Jul 2011 21:31

za maxolen

Tova e edna golqma kompaniq koqto ne spira da se razviva i da raste nagore i nagore,ostavete MAFRA ILI DRUGI ITALIANSKI PREPARATI maikata mu e MAXOLEN.I az bqh tam i az vidqh za kvo ide re4i!!! TA TAKA PAK VI KAZVAM MAXOLEN E EDNA ISTINSKA MARKA!!!!! PROBVAITE DA SE UVERITE CHE NE SA PRAZNI PRIKAZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.