СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ МАИ-ГРУП

Строителна компания МАИ ГРУП се занимава с гражданско и промишлено строителство, цялостно изграждане на обекти от метални конструкции, пълен инженеринг в областта на тежката и леката промишленост, спорта и др.

Маи-Груп ЕООД развива дейност в сферата на строителството - проектиране и изграждане на промишлени, обществени и жилищни сгради. Изграждаме халета, складове и фабрики от метални конструкции. Част от нашата дейност е цялостното изграждане на обекти от метални конструкции и пълен инженеринг в областта на леката и тежката промишленост, спорта и др.

  • Строителство на жилищни сгради - изграждане на жилищни сгради, кооперации, фамилни къщи, семейни хотели
  • Строителство на обществени сгради - изграждане и реконструкция на офис и бизнес сгради
  • Строителство на помишлени сгради - изграждане и реконструкция на промишлени халета, автосервизи, магазини
  • Метални конструкции - изграждане и строителство на обекти от метални конструкции - халета, складови фабрики, предприятия и други

Строителна компания Маи-Груп също така е специализирана и в изграждането на щамповани бетонови настилки и индустриални подови настилки. Разполагаме с цялостно оборудване за направата на дадения вид настилка.

  • Бетоновите настилки могат да се щамповат с различни видове щампи, в зависимост от предпочитанията на клиента, като се отличават с изключителна здравина, дълготрайност и естетика, поради използването на лакови покрития и армиращи добавки.

Фирмата разполага със собствена складова база, намираща се в гр. Пловдив, собствен автомобилен парк, строителна техника и оборудване за цялостното реализиране на проекти с различна големина и мащаб. Имаме собствен проектански екип, от висококвалифицирани професионалисти по всички специалности, необходими за цялостния строителен обем на работа - инженери, архитекти, строителни техници, квалифицирани работници за изпълнение на всички видове поръчки и СМР.
 

Мнения

Напиши мнение за СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ МАИ-ГРУП (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ МАИ-ГРУП! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Калин Яначков 12 Jun 2015 15:16

Това е строителна компания с опит и добри специалисти. Когато сме работили заедно, съм оставал с много добри впечатления. Вършат си работата отлично. Препоръчвам ги за всякакви дейности в областта на строителството.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.