ФОЛИЙНИ ХИДРОИЗОЛАЦИИ И ГЪВКАВИ РЕЗЕРВОАРИ ОТ ЛЮТО

Проектиране, строителство и оборудване на басейни облицовани с РVC фолио. Производство на изделия от армирани РVC мембрани като: гъвкави резервоари, баражи за реки и прегради срещу наводнения, покривала за басейни, мобилни басейни и др.

ЛЮТО ООД е основана през 1990 година и е изцяло частно дружество.
Разполагаме със собствена база с площ от 3000 кв.м и 2 производствени сгради с обща площ от 1000 кв.м.
От създаването фирмата до сега производствената дейност е пряко свързана с преработка и производство на изделия от фолийни материали.  Производствената ни дейност е концентрирана в две основни направления:

•    Басейни- проектиране, строителство и оборудване на басейни облицовани с РVC фолио. От 1992 година до сега са реализирани над 100 обществени и над 800 фамилни басейна. Освен в България фирма Люто успешно взе участие в оборудването на басейни в Кувейт, Македония, Косово  и Грузия..

•    Лепени изделия –производство на изделия от армирани РVC мембрани като: гъвкави резервоари, баражи за реки и прегради срещу наводнения, покривала за басейни, мобилни басейни и др.
В последните 6 години основно направление при лепените изделия със значителен ръст на производството бележат гъвкавите резервоари за течен тор UAN 32%. На територията на РБългария работят над 700 бр. резервоари от този тип с обем от 20 до 300 куб.м. Най-произвежданите размери са от 50, 100 и 300 куб.м.
По-значими обекти с приложени снимки са:
        -   изкуствен мембранен бараж на топъл канал към АЕЦ”Козлодуй” в гр.Козлодуй.
        -   резервоари с обеми 50, 200 и 300 куб.м.

Люто ООД е съвременна, постоянно развиваща се фирма, с изграден облик За успехите на фирмата съдейства и непрекъснатия контакт между нас и научни звена във УАСГ, БАН и ВХТИ гр.София.
Надяваме се, че използваните от нас световно признати технологии и материали в комбинация, и с натрупания от нас практически опит са гаранция за наши бъдещи успешни съвместни дейности.
За контакти:
София, бул.”Суходолска” 185
e-mail: [email protected] /www.lutobg.com
тел.029628717
       029620579



Мнения

Напиши мнение за ФОЛИЙНИ ХИДРОИЗОЛАЦИИ И ГЪВКАВИ РЕЗЕРВОАРИ ОТ ЛЮТО (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ФОЛИЙНИ ХИДРОИЗОЛАЦИИ И ГЪВКАВИ РЕЗЕРВОАРИ ОТ ЛЮТО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Ева Нушева 12 Jun 2015 14:37

Басейна в хотела ни е изграден от Люто. Направиха всичко с високо качество на изпълнението и вложените материали. Благодарение на филтриращата система водата винаги е чиста и приятна, а клиентите са доволни. Извадихме късмет с тях.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.