Локатор БГ - Онлайн GPS система за проследяване и автоматично отчитане на тол такси - гр. Бургас

Локатор БГ е онлайн GPS система за проследяване, която поддържа управление на авто паркове. Системата е изпълнена на високо професионално ниво и позволява в реално време да се визуализира разположението на всякакви обекти върху електронна карта.

GPS проследяващата система от Локатор БГ е незаменим помощник в процесите по оптимизация на дейността във Вашата компания. Ако бизнесът на фирмата Ви е свързан със спедиторска или транспортна дейност, „рент-а-кар“ услуги, отдаване под наем на луксозни превозни средства или каквато и да е друга дейност, разполагаща с автомобилен парк, то предлаганите от нас услуги са това, от което имате нужда.

Нашият продукт Ви осигурява непрекъсната отчетност за случващото се с превозните средства и тези, които ги управляват, като по този начин подпомага и улеснява Вашия бизнес. С него Вие лесно откривате всякаква външна намеса в автомобили и камиони, както и извънредни ситуации или проблеми на пътя. Така получавате възможност за лесен и бърз контрол над транспортните си средства.

Основни предимства:

Повишено ниво на контрол
Гарантирана сигурност на превозното средство
Намаляване на разходите за комуникация
Намаляване на разходите за гориво
Лесно проследяване и постоянен контрол
Детайлни справки с отчитане на редица показатели
Справки за отминали периоди
Персонализирано докладване на всеки потребител
Включен GRPS трафик - без никакви допълнителни разходи
Без договор към GSM оператор

Мнения

Напиши мнение за Локатор БГ - Онлайн GPS система за проследяване и автоматично отчитане на тол такси - гр. Бургас

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Локатор БГ - Онлайн GPS система за проследяване и автоматично отчитане на тол такси - гр. Бургас! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.