Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

Изтривалки от ЛИНДСТРЬОМ

Линдстрьом България ЕООД е лидер в доставката на комплексна услуга по обслужване на работно облекло и е водещата компания в страната в предоставяне на услугата с изтривалки под наем. Lindstrom е глобален партньор на компании в 24 страни.

        ИЗТРИВАЛКИ ПОД НАЕМ

 

 Услугата за изтривалки под наем набира все по-голяма популярност в света, а вече и в страната ни. Линдстрьом е лидерът в предоставянето на пълен набор от услуги, свързани с доставката и експлоатацията на изтривалки.

 

С изключителна популярност се ползва услугата в страни като Финландия, Естония, Русия, Унгария, Румъния, Латвия, Чехия, Словакия, Словения, Литва, Полша и Украйна.

 


  Около 80% от мръсотията в помещенията се внася отвън чрез обувките. Доказано е, че с правилното използване на изтривалки, необходимото време за почистване се намалявало средно с 44%, а разходите с 14%.

 


  Услугата включва всичко свързано с осигуряването, прането и поддръжката, качествения контрол и поправки, доставка и разпространение, редовните подмени, съхранението, и рециклиране на изтривалките.

 

    Услугата, предлагана от Lindstrom включва грижа за изтривалките на клиента, събирането на използваните изтривалки и доставката на чисти. Lindstrom също така се грижи и за унищожението на изтривалките в края на техния жизнен цикъл. Ние гарантираме, че нашите дейности са в съответствие с изискванията за опазване на околната среда, което спестява на клиента допълнителни проблеми.

 

  От услугата с изтривалки под наем се възползват основно фирми, административни сгради, производствени предприятия, хотели, както и всички обекти, през които преминава по-голям трафик от хора – кина и театри, гари, държавни и общински учреждения и т.н.

 

           Услугата на Lindstrom включва:

 

Анализ на нуждите
• Проект за позициониране на изтривалките
• Закупуване
• Доставка на чисти изтривалки и събиране на използваните
• Пране
• Контрол на качеството
• Поправки
• Подмяна
• Съхранение
• Унищожение на негодните изтривалки


       Ние Ви предлагаме много повече от изтривалки за Вашия под!

 

   Предлагаме Ви решения, които отговарят на Вашите нужди и една цялостна професионална услуга.
  Решения се изготвят специално за всеки клиент, опирайки се на най-висок професионализъм. Нашата гама от услуги е внимателно подбрана, за да можем да посрещнем всички предизвикателства на съвременния бизнес. Предимствата на нашите услуги могат да бъдат видени и почувствани веднага, във Вашите всекидневни дейности.
  Ние използваме най-добрите на пазара продукти, които освен това са и природосъобразни. Според проучванията, продуктите с дълъг жизнен цикъл винаги са най-добрият избор за околната среда.
   

 

      СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:

 

 

адрес:

София, ул. Витиня 2 Ж, Ет. 1

 

тел: 02 8411110, 02 8411044

 

infobg@lindstromgroup.com

 

www.lindstromgroup.com/bg

 

 

Мнения

Напиши мнение за Изтривалки от ЛИНДСТРЬОМ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Изтривалки от ЛИНДСТРЬОМ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.