Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ЛИНДСТРЬОМ

Линдстрьом е лидер в доставката на комплексна услуга по обслужване на работно облекло и е водещата компания в страната в предоставяне на услугата с изтривалки под наем. Lindstrom е глобална компания с представителства в 24 страни.

Работно облекло под наем

Комплексното обслужване на работно облекло на Lindstrom включва предоставянето на облекла спрямо специфичните нужди на клиента, тяхната редовна поддръжка, транспорт и подмяна. Тази система на работа предлага на фирмите гъвкав, лесен и изгоден начин да се грижат за работните си облекла, без да отделят допълнителни ресурси за персонал. Lindstrom предлага на своите клиенти надеждна и гъвкава услуга, което им позволява да се фокусират върху основния си бизнес.

Работното облекло ясно показва начина, по който компаниите работят и обслужват своите клиенти. То подобрява имиджа на компанията както пред клиентите, така и пред собствения персонал.

Lindstrom е експертът на работното облекло, с чието сътрудничество придобиването и поддръжката на работно облекло представляват изключително лесен процес. Функционалността на облеклото, както и фокусът върху неговото пране, поддръжка и подмяна когато бъде износено– са специалност на компанията.

Дългогодишният опит на Lindström като доставчик на работно облекло в производствения сектор, както и в сектора на услугите, гарантира, че работното облекло също отговаря на всички високи стандарти и законови изисквания за безопасност на работното място.

Услугата на Lindstrom включва:

• Задълбочен анализ на нуждите на клиента
• Подбор на дизайна и осигуряване на колекцията от работни облекла
• Проби и корекции на работните облекла
• Персонализиране на облеклата
• Пране, сгъване и контрол на качеството
• Поправки и подмени при необходимост
• Регулярни доставки на чисти облекла, разпределяне по индивидуални гардеробчета и извозване на използваните облекла
• Съхраняване и унищожение на негодните облекла

Интелигентните, целесъобразни работни облекла са важен фактор за безопасността и комфорта на работното място. Lindstrom предлага подходящи решения за работно облекло на компании и организации с различен мащаб, както в сферата на услугите, така и в тежките индустриални среди.

Работно облекло от тествани, устойчиви материали с подходящ дизайн, в съчетание с правилна грижа, гарантират безопасността в работната среда. Визията на компанията се основава на широка клиентска база и многогодишен опит, което й дава възможност да препоръча правилното решение за работно облекло на всеки клиент - от готово облекло до специално проектирани дизайни.

Услугата на Lindstrom Ви дава увереност, че Вашето облекло ще остане чисто, спретнато и в отлично състояние в бъдеще.
За подробно представяне на комплексните ни услуги и посещение от наш търговски представител, може да се свържете с нас на:

София, ул. Витиня 2 Ж, Ет. 1     
 тел: 02 8411110
[email protected]
www.lindstromgroup.com/bg

Мнения

Напиши мнение за ЛИНДСТРЬОМ (6)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЛИНДСТРЬОМ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Много голямо удобство са изтривалките под наем. Не се налага ние да се грижим, от Линдстрьом си се занимават с подмяна, пране и доставка на чисти, така че това ни е една грижа по-малко. Действително в сградата се вкарва по-малко мръсотия по тоя начин и се чисти по-лесно. Препоръчвам тая услуга, наистина е улеснение.

Работното облекло под наем се оказа едно много практично решение. Имам месопреработватетен цех и работното облекло е задължителна част от хигиенните стандарти. Обаче това са допълнителни разходи, които натоварват бюджета излишно. А така хората си поемат ангажимент с пране, подмяна и т.н. и освен това ни излиза по-изгодно.

румяна костова 12 May 2014 17:16

Препоръчвам

Препоръчвам фирма ЛИНДСТРЬОМ закупихме от тях изтривалки пред сградата и ще се обърнем към тях и за работното облекло при стартиране на дейноста.

петър иванов 24 Apr 2014 10:01

поръчката на работно облекло за компанията ни беше изпълнена във най кратки срокове от Линдстрьом България ЕООД,като обслужването и изпълнението бяха на много професионално ниво

С. Цветанова 24 Apr 2014 09:57

Работно облекло

Наскоро си направихме поръчка за работни облекла от фирма "ЛИНДСТРЬОМ". Много съм доволна от цената, качеството, изработката, бързите срокове и комплексната услуга по обслужване на работните облекла!

Деница Ангелова 24 Jan 2014 10:01

Доволен клиент

Поръчката за офис центъра,бе изпълнена веднага!Доволни сме!Коректни,точни и с професионализъм!Препоръчвам!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.