Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

АЙС КЪМПАНИ

Производство на лед на кубчета и ледени скулптури, продажба и сервиз на вендинг автомати, кафе машини, автомати за пакетирани стоки и безалкохолни напитки и консумативи за тях. Хладилен транспорт. Доставка до всеки дом, офис или заведение!

Айс Къмпани предлага лед на кубчета, произведен по специална технология от двойно филтрирана, екологично чиста вода и опакован в голям набор от разфасовки за удобство и посрещане индивидуалните нужди на клиента. Сред предлаганите изделия от лед са  барове, шампаниери и различни ледени скулптури. Собствениците на заведения и фирми за събитиен мениджмънт, организаторите на частни партита и корпоративни събития могат да разчитат на партньорско отношение и висококачествени продукти. Фирмата улеснява клиентите и партньорите си с доставка до адрес.

Айс Къмпани официално представлява кафе Vero на територията на България, като гамата продукти Vero е разнообразна:  Bar Extra, Silver Medal, Selezione Oro, Miscela qualità oro, Miscela crema bar, Miscela espresso classico, Decaffè.
Компанията разработва и собствена марка кафе Grande Amore. В рецептата на Grande Amore Silver е използвано кафе робуста с плътен еспресо вкус. Grande Amore Gold е смес от арабика и робуста за истинските ценители на ароматната напитка.
Собствениците на заведения ще намерят професионални кафе машини, голямо разнообразие от кафе продукти на конкурентни цени, рекламни материали, сервиз и доставка до адрес.
На собствениците на офиси Айс Къмпани също може да предложи различни кафе машини,  кафе продукти, сервиз и доставка  до адрес.
Фирмата продава и монтира вендинг автомати с качество и с икономичен разход.
Офисите, магазинът и складът на Айс Къмпани са в Пловдив.
Телефони за контакти: 0885 68 16 76, 0889 86 31 55; 0885 68 16 76, 0889 86 31 55

Мнения

Напиши мнение за АЙС КЪМПАНИ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АЙС КЪМПАНИ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Здравко Митов 12 May 2015 09:18

лед

Работиме с Айс къмпани от няколко месеца зареждаме лед и кафе за заведението. Доволни сме.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.