Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ЛАВИНА ГОРНАКОВ ЕООД

Лавина Горнаков е с основна дейност внос и доставка на черни стоманени изделия - плътни стоманени пръти, листова стомана, ъглова стомана, профилна стомана и други. Разполагаме със собствен транспорт за доставка на продукти до крайния клиент.

Фирма Лавина Горнаков е с основна дейност внос и доставка на черни стоманени изделия, търговия със строителни материали, изработка на метални халета и арматурна заготовка. Разполагаме със собствен транспорт за доставка на нашите продукти до крайните клиенти.

Лавина Горнаков е основана в Ямбол през 1992 г. От 2006 г. фирмата е официален вносител на метали и представител на Интерком Груп ООД – Варна, Стомана индъстри АД – Перник, за Югоизточна и Централна България.

Лавина Горнаков ЕООД се занимава основно с внос и доставка на черни стоманени изделия - плътни стоманени пръти, листова стомана, ъглова стомана, профилна стомана и други.
Разполагаме с 15 000 кв.м складови площи град Ямбол, две бази за производствена и търговска дейност - арматурен двор и търговски център за директна продажба. В двете бази се поддържат над 400 видове артикули, цветни и черни метали с тегло около 4000 м.тона. Фирмата има удобно местоположение за доставка на метали чрез железопътен, пътен и морски транспорт чрез пристанищата Бургас, Варна и Русе.

Разполагаме със собствен транспорт за доставка на нашите продукти до крайните клиенти. Товаро-разтоварната дейност се извършва от портални кранове и малки подемни съоръжения.

Лавина Горнаков ЕООД има изградена търговска мрежа, състояща се от строителни предприемачи, производствени предприятия и крайни потребители, като фирми износителки на готови изделия за страните от Европейския съюз. Ние инвестирахме в съвременна и високотехнологична апаратура, за да създадем арматурен двор в град Ямбол. Арматурен двор Лавина Горнаков ЕООД е сертифициран по ISO 9001:2008. Продуктовата гама на дистрибутираните от нас продукти, включва:

1. Тръби профилни. Можем да предложим тръби правоъгълни и квадратни, горещо и студено валцовани
2. Тръби стоманени безщевни. Може и по задание на клиента размер
3. Тръби ел.заварени, СВ и ГВ, хидротествани и конструктивни
4. Тръби черни шевни – хидротествани
5. Тръби неръждаеми
6. Тръби поцинковани
7. L профил (винкел)
8. Шини. Ковани шини
9. Квадрат плътен
10. Ламарина рифел
11. Ламарина с различни дебелини. Листите са студено и горещо валцована
12. Ламарина поцинкована на листи
13. Ламарина поцинкована на рулон
14. Ламарина поцинкована гофрирана с дебелина
15. Стомана арматурна.
16. Конструктивни стомани
17. Чугун
18. Европрофили
19. Профили горещо и студеновалцовани по ГОСТ
20. Широка гама цветни метали на листи, пръти и шини.
21. Мрежи оградни заварени, плетени поцинковани, с PVC покритие, рабицови черни и поцинковани и други.
22.    Мрежа заварена (арматурна скара)
23. Покривни, стенни и билни панели по RAL система
24. Бронз с размери
25. Елементи от ковано желязо,ковани пръти,декоративни пана,парапети

В последната 2015 г. фирма Лавина Горнаков ЕООД инвестира в няколко направления: 
Създаване на метален цех за производство на метални конструкции, парапети, огради и врати по проект на клиента или по наш проект, изработка на различни метални детайли в зависимост от съответната нужда на клиентите ни.
През 2016 г. предстои пускането на линия за изработка на ЛТ ламарина – поцинкована и с PVC покритие

От май 2015 г. фирмата ни предлага и строителни материали:

• Лепила, гипсови и циментови шпакловки, гипсови и циментови машинни мазилки на фирмите: Технокорект, Вакол, Деко, Вебер
• Профили за сухо строителство, гипскартон, XPS (фибран), EPS (стиропор), каменна вата на плочи и стъклена вата на рула на фирмите Хъс, Фибран България, Техноникол Полша, Вакол и Максим
• Бои за фасади и стени, бои и емайл лакове за дърво и метал, лакове за дърво и мебели в цялата цветова гама на фирмата Оргахим и Булмат.
• Клетъчен бетон YTONG, керамични тухли - единички, четворки , керемиди на Кikida, циментови керемиди на фирма Техносим. ОСБ плоскости на фирмите  Kronospan и Egger
• Хидроизолации на битумна основа от 2 до 5 кг/м2 със и без минерална посипка и битумни керемиди на фирмите Техноникол Полша и Изола Петров

По отношение на строителните материали фирма Лавина Горнаков планира изграждането на ново хале, където да бъде позициониран изцяло нов Шоурум, за да може крайните клиенти да бъдат консултирани професионално и обслужени бързо и коректно.

Свържете се с нас:
Ямбол, Промишлена Зона, ул. Ормана 37
Телефони: 046/666 908; 0899 780 067; 0887 780 067
[email protected]
[email protected]
Уеб сайт: www.lavina-bg.com

Мнения

Напиши мнение за ЛАВИНА ГОРНАКОВ ЕООД (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЛАВИНА ГОРНАКОВ ЕООД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Цонко Манджуков 17 Jul 2015 13:45

От тази фирма съм купувак различни стоманени изделия- стоманени пръти и листи, профили и др. Изработени са много добре и качествено. И цените са им добри. Имат всякакви изделия от стомана., Препоръчвам ги.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.