Нотариус Людмила Гонова

Удостоверяване на сделки с недвижими имоти, ипотеки, МПС, завещания, договори за прехвърляне на дялове и акции, пълномощни, брачни договори, удостоверяване на верността на преписи от официални документи, доброволни делби на имоти, консултации.

Нотариус Людмила Гонова предлага на своите клиенти широк спектър от нотариални услуги и юридически консултации. Нотариус Гонова има богат професионален опит в тази област.
Нотариусът заверява документи, изповядва сделки при покупко-продажба и други.

Удостоверяване на сделки с недвижими имоти, ипотеки, МПС, завещания, договори за прехвърляне на дялове и акции, пълномощни, брачни договори, удостоверяване на верността на преписи от официални документи, доброволни делби на имоти, консултации за имоти, придобити по наследство, в семейно имуществена общност или по приватизация.

Нотариалната кантора може да откриете в град Варна, на адрес: ул. Алеко Константинов 2 А, бизнес сграда Тракия.

Можете да уговорите предварително час за среща на:
Тел.: 052 609058
Факс 05262 47 21
Моб.: 0878 485727

също и на e-mail: gonova@abv.bg
Работно време: от понеделник до петък, от 08:30ч. до 16:30ч.
Дежурен нотариус в събота (по заявка и след работно време) , от 9:00 ч. до 13:00 ч.

Мнения

Напиши мнение за Нотариус Людмила Гонова (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Нотариус Людмила Гонова! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Маша Николова 18 Jun 2015 12:24

Нотариус Гонова я познавам покрай едни сделки с недвижими имоти. Много добър професионалист, направи всичко, каквото трябва за договора, търпеливо и компетентно ни обясни всичко. Поздравявам я.

румяна костова 05 Sep 2014 14:58

ПРЕПОРЪЧВАМ

Препоръчвам нотариус ГОНОВА.Много компетентно удостовери сделка и оформи нужните документи в срок.Професионално отношение към клиента!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.