Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

Авточасти и автосервиз КРЕЗ

Крез разполага с основен склад - магазин и автосервиз в град Видин. Извършваме ремонт на автомобили и търговия с резервни части, масла и аксесоари за леки, лекотоварни автомобили и камиони. Предлагаме авточасти с гаранция и експресна доставка.

Крез ЕООД разполага с основен склад – магазин и автосервиз на територията на град Видин. Предлагаме резервни части за леки и товарни автомобили. При нас ще намерите различни видове индустриални продукти, както и резервни части за селскостопанска и пътно-строителна техника.

Автосервизът предоставя на клиентите си перфектно и качествено обслужване, гарантирано от нашия екип от специалисти. Можете напълно да ни доверите вашия автомобил. Извършваме следния набор от услуги:

  • безплатна техническа консултация
  • регулиране на преден и заден мост със стенд последно поколение 3D
  • диагностика на ходовата част и проверка за удари и изкривявания на рамата и окачването
  • ремонт на спирачната система
  • ремонт на двигател
  • ремонт на скоростна кутия
  • регулиране на фарове с лазерен стенд
  • монтаж на ксенонови системи
  • смяна на масло

При закупуването на масло и филтри смяната е безплатна. Сервизът обслужва леки, лекотоварни и товарни автомобили.

В нашия магазин можете да намерите авточасти с гаранция на водещи световни производители за всички марки автомобили, както и авточасти за първоначално вграждане, аксесоари и масла.

Основното правило в работата ни е коректност и максимално добър сервиз. При нас ще получите компетентна консултация и качествени продукти на конкурентни цени! Експресна доставка за всеки клиент.

Адрес и контакти:
Видин, ул. Цар Асен II 23

Телефони:

094 600 304
094 606 788
0878 346 394
0888 516 332
0878 874 260

http://krezcar.com/bg/ 

 

Мнения

Напиши мнение за Авточасти и автосервиз КРЕЗ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Авточасти и автосервиз КРЕЗ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.