Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

КОТА СЕРВИЗ

Луксозни недвижими имоти в София. Наеми на луксозни къщи за посолства. Наеми и продажби на къщи и парцели в полите на Витоша. Луксозни апартаменти в нови сгради. Консултации за сделки с недвижими имоти. Продай имот, дай под наем.

Кота Сервиз е агенция за недвижими имоти, основана през 1993 г. Агенцията е специализирана в предлагане на недвижими имоти на частни и корпоративни клиенти  - фирми, банки, дипломатически и търговски представителства, посолства. Наем и продажба на луксозни имоти - къщи, вили, апартаменти.

Предлагаме консултации и квалифицирана помощ при наемане, покупко-продажба и управление на собственост.

Можете да разгледате някои от нашите оферти:

Луксозни имоти - продава къща в Симеоново с голям двор

Магазин в кв.Лагера за продажба

Дава под наем луксозен мезонет 300 квм до Народен театър

Луксозна къща с голям двор в Бояна

Продава 2-стаен апартамент на бул.България в сграда Астра 

Някои от нашите клиенти са:
Аксенчър, Алфа Банк, Болкан Холидейз, Уникредит Булбанк, Еврофутбол, Гленкор Интернационал, Глобал Нет, Делегация на Комисията на Европейския съюз, ДМ България, Интраком, Мода Шпорт, Рамстор България, Посолство на Кралство Белгия, Посолство на Кралство Испания, Посолство на Кралство Холандия, Посолство на Република Унгария, Посолство на Португалия, Посолство на Република Франция, Посолство на САЩ, Посолство на Финландия, Първа Инвестиционна Банка, САТО България, Световна Банка, Съншайн турс, ТМ Ауто - Тойота, TBI, Форевър Ливинг Продъктс, Френски културен институт, Хайникен Загорка и много други.

 

Мнения

Напиши мнение за КОТА СЕРВИЗ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КОТА СЕРВИЗ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

След няколко години ходене по мъките с агенции за недвижими имоти, най-накрая попаднах по съвет на приятели на Кота. Ами какво да кажа - тези хора си разбират от работата. Изключително коректни и с отношение към клиента. Имах един апартамент за даване под наем, помогнаха ми да си намеря много възпитани и точни наематели. Изобщо, препоръчвам ги.

Ивона Петкова 09 Sep 2013 09:56

Изключително коректни. Предлагат богат избор.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.