Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

КОРЕКТСТРОЙ

Коректстрой ООД е с дейност реконструкция и ремонт на инженерни инфраструктурни обекти - водопроводи, канали. Строителство, ремонт и аварийна дейност. Инженерингови услуги от висококвалифицирани и компетентни специалисти.

Строителство, реконструкция, ремонт на инженерни инфраструктурни обекти (водопроводи и канали). Ремонтна и аварийна В и К дейност са дейности извършвани от фирма Коректстрой ООД. Компанията се е специализарала в инженерингови услуги на обекти с разнороден характер:


•    Строителство на обекти от техническата инфраструктура

Преносни и разпределителни (улични) водопроводи, канали и съоръжения към тях; присъединителни проводи към сградни инсталации (сградни отклонения); площадкови мрежи.


•    Обекти от транспортната инфраструктура


Ремонт на проводи и съоръжения от техническата инфраструктура. Проучване и проектиране на обекти от техническата инфрастурктура.

Коректстой ООД разполага с екип от високо квалифицирани и компетентни специалисти, с необходимите познания в управленческите организационни дейности, проектирането и строителството, нашите служители притежават висока правоспособност и  богат опит. За наблюдение и контрол на системата за управление на качеството  се определят служители отговорни за това. Осигуряваме здравословни и безопасни условия на труд и пр.


Фирма Коректсрой ООД разработва програми за поддържане и повишаване квалификацията на работниците и служителите си.

Коректното отношение към клиента, отговорността към поетите ангажименти и спазването на уговорените срокове прави Коректстрой надежден и желан партньор за строително-ремонтни инфрастрктурни дейности. За да постигаме все по-добри резултати ние се развиваме и усъвършенстваме ежедневно.

Мнения

Напиши мнение за КОРЕКТСТРОЙ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КОРЕКТСТРОЙ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.

Още в Айтос