КОНТУР УЕЛНЕС

Тай йога масаж, хамам ритуал, класически и арома масаж, масаж Баланс, рефлексотерапия, спортен силов масаж, антицелулитни терапии, сауна, грижа за лицето, 100 процента натурална козметика за тяло и лице. Бъди себе си! Обичай себе си! И ни се довери!

Контур Уелнес ви предоставя време и място само за вас!

За да се възстановите, за да презаредите, за да релаксирате, за да се погрижите за здравето и красотата си по един от най-естествените начини - чрез масаж!

В духа на новото време, вътрешната красота, спокойствието и хармонията са все по-важни, както и потребността от разтоварване от динамиката и стреса. С възможностите, които ви предлагаме, ние ще се погрижим за вътрешната и външната ви красота, за тялото и ума като една цялост, излъчваща любов и хармония.

Всичките ни програми са съобразени с вашата индивидуалност – от кратки релаксиращи терапии до разкошни спа процедури.

Широката гама от терапии, които предлагаме, ви позволява да изберете най-подходящата за вас. Тай йога масажът и йогата деликатно извайват тялото, помагат да постигнете равновесие и баланс и да изживеете блажено усещане на умиротвореност.

Сауните и хамам ритуалът ви стоплят и сякаш ви пренасят в приказния свят на Ориента, докато напрежението отлита.

Тематични предложения за вас от нас!

Тай Йога Масажът стимулира и балансира потока на лечебна енергия в тялото, „отпушва” зоните на блокаж ; води до силно освобождаване на натрупан стрес, тонизиране на мускулите, ускоряване на метаболизма, подобряване на кръвообращението, активиране на имунната ситема.

Хамам ритуали – традиционен сапунен масаж в турската баня. Нашата иновация – Ритуал „Балкани” - вдъхновен от нашите балкански традиции, от вълшебните билки и лечебните рецепти на нашите баби. Натурални пилинги, билкови метлички, масаж със стъпала... – това е едно неописуемо усещане!

Детокс масаж с мед, ароматерапия със специални пречистващи масла, турска баня и сауна.

Възстановяване – Класически и аромамасажи със специфични техники за оздравяване на проблемните зони; Швейцарски масаж; масаж Баланс за връщане на цялостно физическо и емоционално балансиране; терапия Биомастър за превенция и лечение на главоболия и мигрени.

Спортен силов масаж – за активно спортуващите и любителите на енергичния масаж със силен натиск.

За извайване на фигурата – антицелулитни масажи и терапии, съчетани с дългогодишния опит на нашите терапевти.

Грижа за лицето – Безапаратна почистваща процедура за проблемни кожи, Кислородна ароматерапия за бързо освежаване и регенериране, Лифтинг процедура за ефективна борба с пораженията на времето и Поддържаща процедура за здраве и красота.

Сауна – и не на последно място, за да завършите вашето спа изживяване можете да се насладите на финландската или инфрачервената сауна.

Бъди себе си! Обичай себе си! И ни се довери! 

За контакти: Контур Уелнес
София, бул. България 90
T. 02 85 49 559
M. 088 61 02 942
Е. [email protected]

Мнения

Напиши мнение за КОНТУР УЕЛНЕС (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КОНТУР УЕЛНЕС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Рая Петкова 12 Dec 2015 11:44

Най-доброто място, на което човек може да отпочине и да се отърве от натрупания стрес. Препоръчаха ми да посетя КОНТУР УЕЛНЕС, защото масажите, които правели били вълшебни. Наистина се убедих, че там работят отлични специалисти . Препоръчвам ви да отидете

Цвети Йончева 17 Jul 2015 11:28

Разкошно място! Най-добрият уелнес център, който съм посещавала. Масаж, сауна и процедура за лице и се чувствам нов човек. А хамама е невероятно изживяване. Всеки заслужава да отдели време за себе си и да се поглези по този начин.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.