ЧАСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕЖ ПО МЕНИДЖМЪНТ - СЛИВЕН

Частен професионален колеж по мениджмънт - гр. Сливен подготвя кадри за всички отрасли на икономиката - предприемачество, ръководство на търговски фирми, мениджърство, туристически бранш, екскурзоводска дейност и финансов сектор.

 Частен професионален колеж по мениджмънт – гр. Сливен е създаден през 2002 г., съгласно заповед на Министъра на образованието и науката. За 15 години дейност се утвърди като институция, подготвяща кадри за сферите на туризма, финансите, мениджмънта, предприемачеството и гарантираща успешна реализация на завършилите го колежани.

Преподавателите в ЧПКМ – Сливен са доказани имена-икономисти, извършващи научни и преподавателски дейности във висши учебни заведения, предлагащи безценния си опит и знания в Частния професионален колеж – Сливен.

Колежът предлага на своите бъдещи студенти следните специалности:

• Предприемачество и мениджмънт
• Организация на екскурзоводската дейност
• Организация на аниматорската дейност

Обучението се извършва за срок от 2 години, като същевременно има възможност и за ускорено завършване на специалност –  1 г. Предлаганите специалности осигуряват професионално развитие в сферите на туризма, икономиката и финансите, като кадрите на ЧПКМ – Сливен са успели хора в бизнеса и публичната администрация.

Мнения

Напиши мнение за ЧАСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕЖ ПО МЕНИДЖМЪНТ - СЛИВЕН (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЧАСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕЖ ПО МЕНИДЖМЪНТ - СЛИВЕН! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

С. Цветанова 24 Apr 2014 17:26

Частен Професионален Колеж по Мендижмънт - Сливен

Частен Професионален Колеж по Мендижмънт - Сливен е страхотен избор за всеки, който желае да получи качествено образование. Много добра учебна база и иновативни методи.

mnenie

ЧПКМ – Сливен е много добър колеж.Предлагат индивидулен подход, обучението е в реални условия , иновативните методи в преподаването.Преподавателите са висококвалифицирани специалисти .

Iveta Ignatova 28 Oct 2010 09:55

Колежът е много добър.

Mimi Petrova 27 Oct 2010 23:49

Super e

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.