Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

КЛИО

Клио ООД - производство и доставка на опаковъчни фолиа, опаковъчна хартия, мастербачи, топери, алуминиеви капачета, модификатори, опаковки за високомаслени продукти, месо, риба, сладкарски изделия, салати, продукти с висока прозрачност и блясък.

Клио ООД - богат асортимент и възможности в търговията и доставката на опаковъчни материали за хранително-вкусовия бранш, подходящи за дома, заведение, ресторант, магазин. Един от лидерите на българския пазар, предлагащ различни алтернативи за опаковането на храни, бързоразвалящи се и трайни продукти, това е Клио ООД.

Благодарение на разработените технологии Клио ООД може да предложи разнообразни решения за опаковането на месо, риба, сладкарски изделия, салати, млечни продукти, ядки, а също така и за медицински изделия, изцяло съобразени с изискванията за качество и еко-чистота.

Фирмата предлага на клиентите си следните възможности за опаковане:

• Опаковки за бита – PVC, APET, RPET – полимери с висока прозрачност
• Опаковане на хранителни продукти с повишена масленост, зеленчуци, риба и месни продукти – полипропилен, който позволява замразяване, термична обработка, нагряване във фурна.
• Опаковане на продукти с ниска масленост – PS, OPS, HIPS
• Кутии с висока степен на прозрачност, подходящи за салати, сладки, сладоледи и др.
• Еднослойни и многослойни фолиа
• Мастербачи и модификатори за РР, РЕ, PS, ABS, SAN.

За големи поръчки и доставки Клио ООД може да предложи поставянето на термо лого от вътрешната страна на капаче, фолио и др.

Клио ООД разполага с висококвалифициран персонал, последна технология машини, които предлагат на пазара и на своите клиенти качество и конкурентни цени. Отстъпка за редовни клиенти и за големи поръчки!

1504 София, ул. Шипка 34
Руски културно-информационнен център

телефон 02/ 943 93 15/16
телефон 02/ 946 38 50/51
тел./ факс 02/ 943 35 38
e-mail: kilo@cablebg.net

Мнения

Напиши мнение за КЛИО (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КЛИО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Тотка Атанасова 05 Aug 2015 09:14

Винаги е добре когато работиш с фирма като Клио , която е в час. Опаковката на свежите ни салати е качествена, винаги можеш да разчиташ ,че ще те информират и за нови възможности и ще получиш възможност стоката ти да изглежда съвременно.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.