АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО КИРЯКОВИ И КО

Адвокатското дружество е специализирано в областта на консултантските услуги, включващи осигуряване на правното обслужване, което обхваща следните правни отрасли - гражданско право, търговско право, административно право, данъчно право.

Адвокатско дружество "Кирякови и Ко" е правна кантора, учредена в съответствие с изискванията на чл. 62, ал. 2 от Закона за адвокатурата, в гр. Добрич и е регистрирана по ф.д. №599/2007 г. по описа на Добрички окръжен съд. Дружеството е вписано в Регистъра на адвокатските дружества, воден при Добрички окръжен съд под №1, том 1, стр. 1.

Адвокатско дружество "Кирякови и Ко" предлага своите услуги на територията на Добрич, Варна и Русе.

Контакти:

Офис Добрич
Добрич 9300, ул. Независимост 2 А, етаж 3
тел: +359 58 605166
e-mail: kantora@kantora.bg


Офис Русе
Русе 7000, бул. Тутракан 100, ет. 5
e-mail: ruse@kantora.bg

 

Мнения

Напиши мнение за АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО КИРЯКОВИ И КО (6)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО КИРЯКОВИ И КО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

адвокат Добрич

Имах проблем с бившия си работодател и ползвах услугите на "Кирякови и Ко". Помогнаха ми да потърся правата си и спечелих делото. Препоръчвам ги на всеки, който има нужда от професионална помощ!

катя добрева 18 Jan 2012 17:15

доволен клиент

Кантората Кирякови са супер професионалисти, помогнаха ми в труден момент, за което много им благодаря!

Петър Михайлов 17 Jan 2012 09:29

Адвокат Добрич

Трябваше ми адвокат в Добрич във връзка с един граждански иск и се обърнах към "Кирякови и Ко". Останах впечатлен от вниманието и професионалното отношение. Препоръчвам ги.

Иван Драгоев 09 Aug 2011 12:16

Добри адвокати има там. Свършиха ми страхотна работа!

Силвиян Спасов 07 Aug 2011 12:09

Трябваше ми адвокат преди време и ми препоръчаха тази кантора. Останах много доволен от вниманието и дискретността, с която ме обслужиха, без излишно протакане.Пожелавам им успех!

Мария Петрова 30 May 2011 11:39

Страхотни професионалисти. Довона съм от работата им и горещо ги препоръчвам на всеки, който се нуждае от помощ.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.