КАЙБЕР - ПЛАТОВЕ НА ЕДРО И НА ДРЕБНО

Внос и продажба на платове. Богат асортимент от различни видове тъкани за мъжка и дамска конфекция, работни и униформени облекла, мъжки и дамски ризи. Платове за покривки за маси и за спално бельо - хасе. Гъвкавост при доставките и конкурентни цени.

Фирма Кайбер ООД е със седалище във Велико Търново. Основната дейност на фирмата е с внос и продажба на платове.

При нас можете да намерите богата гама от различни видове тъкани за униформени и работни облекла, дамски и мъжки ризи, дамска и мъжка конфекция.

Предлагаме още платове за покривки за маси и за спално бельо - хасета. Всички предлагани платове са с отлична изработка, много високо качество и разумни цени.

При нас можете да намерите всичко, което ви трябва за вашето шивашко производство. Ние сме коректен партньор, на когото можете да разчитате. Много шивашки фирми избраха Кайбер заради високото качество на продукцията, стабилността и отговорното ни отношение. Направете го и вие и няма да съжалявате.

За контакти:

Адрес: Велико Търново, ул. Козлуджа 1В
Телефон: +359 62/ 63 29 49
GSM: +359 885/ 449025
Факс: +359 62/ 63 29 49
E-mail: kayber@abv.bg
 

Мнения

Напиши мнение за КАЙБЕР - ПЛАТОВЕ НА ЕДРО И НА ДРЕБНО (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КАЙБЕР - ПЛАТОВЕ НА ЕДРО И НА ДРЕБНО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Светлин Ламбрев 12 Jun 2015 12:21

Имам шивашки цех и купуваме платове от Кайбер. Много добро качество са и съм много доволен. Като цени също са много добре. Препоръчвам платовете на Кайбер.

Георги Спасов 18 Sep 2013 11:31

Зареждам на едро от Кайбер платове за фабриката ми и съм много доволен от качеството на платовете и особено от хасето!

кайбер-браво!

Голямо разнообразие на платове,точна и бърза доставка -коректни търговци,препоръчвам !

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.

Още в Велико Търново