КАМКО

Вече 26 години Камко ООД предлага на българския пазар меки подови покрития и настилки от водещи производители в Европа и Азия - мокети, килими, пътеки, балатуми, изкуствени треви, изтривалки и ламинат. Собствена складова и търговска база в град Варна

Основната дейност на фирмата е внос и търговия с меки подови покрития и настилки. Камко ООД притежава собствена складова и търговска база в град Варна. Разполагаме с богат асортимент и наличност от килими, мокети, пътеки , балатуми, изкуствени треви, ламиниран паркет, изтривалки и аксесоари. Предлагаме и всички съпътстващи услуги, свързани с нашите продукти - транспорт, обкантване на мокети и килими, монтаж.
 

Можете да разчитате на компетентна консултация при избора на продукти в нашите магазини от квалифицираните ни специалисти.

За улеснение на всички клиенти при избора на подови настилки, обогатихме портфолиото си с изящни декорации, аксесоари и малки мебели, които да украсят дома и да добавят допълнителен нюанс към Вашия интериор!

 • Килими - изключително разнообразие от тъкани вълнени и синтетични килими с подходящи размери: 80/150; 120/170; 130/195; 160/230; 160/240; 200/250; 200/290; 200/300; 240/340; 300/400 см. Предлагаме колекция ръчно изработени килими
 • Мокети – богат асортимент от мокетени настилки, подходящи за обзавеждане на всекидневни, спални и детски стаи. А също и такива с висок клас на износоустойчивост, подходящи за хотели, офиси и други обществени пространства
 • Пътеки – изработени от 100% вълна или синтетични. Голям избор от модели и размери
 • Мокетни килими и пътеки – висококачествени продукти изработени от полиамид, богат асортимент от размери и десени
 • Балатуми – практични и издръжливи PVC подови настилки, подходящи за домашни и публични помещения. Разнообразие от качества, десени и размери.
 • Ламинат – ламинирани паркети от реномирани европейски производители, както и всички необходими аксесоари. Възможност за монтаж
 • Аксесоари – разнообразие от продукти - PVC первази и асесоари, преходни лайсни, лепила, силикони
 • Изкуствена трева – състав: 100%PP, тъфтинг или иглонабитa. Ширина: 2м и 4м. Цветове: Синьо и зелено
 • Изтривалки – подходящи за употреба в дома или на обществени места. Голям избор от размери и възможност за поръчка по даден размер.
 • Декорации и малки мебелиза допълнение на интериора

В Търговски център Камко – Варна, на бул. Сливница 160 се предлагат стоки за бита, които ще задоводолят и най-претенциозните вкусове. Центърът разполага с удобен паркинг. На 4 етажа с обща търговска площ от 7000 кв.м. се предлагат мокети, килими, балатуми, ламиниран паркет, мебели, завеси,пердета, черна и бяла техника:

 • 1 –ви етаж - Подови покрития Камко ООД, декорации и малки мебели
 • 2 – ри етаж - мебели Ефект М; тапети и завеси от Сони М
 • 3 – ти етаж - Магазин Зора
 • 4 – ти етаж - Мебели Ефект М

Камко ООД предлага на клиентите си висококачествени продукти и услуги на разумни и конкуретни цени. Очакваме ви в нашите магазини!


ТЦ Камко, Варна, бул. Сливница 160
тел. 0885 607 603
Работно време:
пон-пет от 9:30 до 19:30 ч.
събота от 10:00 до 19:00 ч.
неделя от 10:00 до 18:00 ч.
 

Камко, Варна, ул. Дунав 5
тел. 0885 607 602
Работно време:
пон-пет от 9:30 до 19:30 ч.
събота от 10:00 до 14:30 ч.


Website: http://kamko-bg.com/
Email: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/kamkovarna/
 

Мнения

Напиши мнение за КАМКО (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КАМКО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Най-добрия магазин за килими и подови покрития във Варна. Огромно разнообразие и има за всеки вкус по нещо. Купих си от там килими за хола и спалните. Хубавото е, че предлагат и транспорт. Препоръчала съм го на всичките си приятели.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.