КАМКО

Камко ООД предлага огромно разнообразие от подови настилки - синтетични и вълнени килими, мокети, пътеки, балатуми, изкуствена трева, изтривалки и ламинат. Собствена складова и търговска база в град Варна и Онлайн магазин с доставка до цяла България.

Създадена през 1990г, основната дейност на фирмата е внос и търговия с меки подови покрития и настилки. Камко ООД притежава собствена складова и търговска база в град Варна. Разполагаме с богат асортимент и наличност от синтетични и вълнени килими, мокети, пътеки , балатуми, изкуствени треви, ламиниран паркет, изтривалки и аксесоари. Предлагаме и всички съпътстващи услуги, свързани с нашите продукти - транспорт, обкантване на мокети и килими, монтаж на ламинат и мокет.          

Можете да разчитате на компетентна консултация при избора на продукти в нашите магазини от квалифицираните ни специалисти.

За улеснение на всички клиенти при избора на подови настилки, обогатихме портфолиото си с изящни декорации, аксесоари  и малки мебели, които да украсят дома и да добавят допълнителен нюанс към Вашия интериор!

Килими - изключително разнообразие от тъкани синтетични и вълнени килими  с подходящи размери: 80/150; 120/170; 130/195; 160/230; 160/240; 200/250; 200/290; 200/300; 240/340; 300/400 см. Колекции в модерен или класически стил в богата гама от цветове и десени. Предлагаме и колекция ръчно изработени килими.

Мокети – богат асортимент от мокетени настилки, подходящи за обзавеждане на всекидневни, спални и детски стаи. А също и мокети с висок клас на износоустойчивост, подходящи за хотели, офиси и други обществени пространства.

Пътеки – изработени от 100% вълна или синтетични. Голям избор от модели и размери, както и пътеки на метър, обкантени по размер на клиента.

Мокетни килими и пътеки висококачествени продукти изработени от полиамид, богат асортимент от размери и десени

Балатуми – практични и издръжливи PVC подови настилки, подходящи за домашни и публични помещения. Разнообразие от качества, десени и размери.

Ламинат – ламинирани паркети от реномирани европейски производители, както и всички необходими аксесоари. Възможност за монтаж.

Аксесоари – разнообразие от продукти – PVC и MDF первази и аксесоари, преходни лайсни, лепила, силикони, противоплъзгащи подложки.

Изкуствена тревасъстав: 100%PP, зелена тъфтинг или иглонабитa изкуствена трева без или с дренаж на ширина 2м и 4м.

Изтривалки – подходящи за употреба в дома или на обществени места. Голям избор от размери и възможност за поръчка по даден размер.

Декорации и малки мебели – огледала, рамки за снимки, свещници, вази за цветя, изкустени цветя и други красиви декорации за допълнение на интериора.

В Търговски център Камко – Варна, на бул. Сливница 160 се предлагат стоки  за обзавеждане на дома, които ще задоволят и най-претенциозните вкусове. Центърът разполага с удобен паркинг. На 4 етажа с обща търговска площ от 7000 кв.м. се предлагат килими, мокети, балатуми, ламиниран паркет, мебели, матраци, щори, пердета, мебели за баня:

1 –ви етаж - Подови покрития Камко
2 – ри етаж - мебели Камко; тапети и завеси от Сони М
3 – ти етаж – Баня стил
4 – ти етаж - мебели Камко

·        Камко ООД предлага на клиентите си висококачествени продукти и услуги на разумни и конкуретни цени. Очакваме ви в нашите магазини!

ТЦ КАМКО:

Варна, бул. Сливница 160
тел. офис 0885 607605

тел. магазин 0885 607 603
Работно време:
пон-пет от 9:30 до 19:30 ч.
събота от 10:00 до 19:00 ч.
неделя от 10:00 до 18:00 ч.

КАМКО:
Варна, ул. Дунав 5
тел. 0885 607 602
Работно време:
пон-пет от 9:30 до 19:30 ч.
събота от 10:00 до 14:30 ч.

Website: www.kamko.bg

Email: floor@kamko.bg

Facebook: https://www.facebook.com/KAMKO.bg/

Мнения

Напиши мнение за КАМКО (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КАМКО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Най-добрия магазин за килими и подови покрития във Варна. Огромно разнообразие и има за всеки вкус по нещо. Купих си от там килими за хола и спалните. Хубавото е, че предлагат и транспорт. Препоръчала съм го на всичките си приятели.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.