КАМКО

КАМКО ЕООД е официален вносител на парфюмерия и козметика от Франция, Испания, Полша, Италия, САЩ, Южна Корея и Китай. Осъществяваме търговия на едро чрез изградена дистрибуторска мрежа, като извършваме доставка на място до всички точки на България.

Камко ЕООД развива своята дейност, предлагайки висококачествени козметични продукти на световноизвестни фирми от Франция, Испания, Италия, Полша, САЩ, Южна Корея, Китай.

Продуктите са наложили се на пазара марки за коса, кожа, нокти и отговарят на всички изисквания за качество, които чрез Камко ЕООД достигат до всяко кътче на страната. Благодарение на перфектно развита дистрибуторска мрежа във варна, Бургас, Велико Търново, Плевен и Враца, както и складовете на фирмата в София, Пловдив и Русе.

Фирмата разработи и наложи свои собствени марки Victoria beauty, Aristea, Standelli Professional, Skinlite Professional –  удоволствие и комфорт в грижата за косата, здравите нокти, депилацията, красивото лице и тялото. Изработени изцяло от здравословни и натурални съставки, сериите на Камко ЕООД се превърнаха в желани и търсени продукти в козметичните магазини в страната.

Камко ЕООД предлага козметични продукти на следните марки:

Парфюмерия – Carlos Moya, Nike, Jacomo, MTV, Perfumes, Alta Moda, Shirley May, Jean Marc, Predator, Vizzari
Козметика – Victoria Beauty, Mincer Pharma, Aristera Freeman, Verona Cosmetics, Bille Cosmetics, Purederm
Натурални продукти за красота и здраве  – Standelli, Verona Cosmetics, Marion cosmetics
Професионална грижа за лице, коса, тяло – Standelli Professional, Skinlite Professional

Камко ЕООД предлага доставки на дребно и едро в цялата страна, като консултантите на фирмата се отнасят професионално към всеки един клиент, дарявайки го с любезно отношение, спокойствие и коректност.
 

Мнения

Напиши мнение за КАМКО (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КАМКО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

златка петрова 25 Apr 2014 10:17

Парфюмерията в която работя,зареждат от фирма Камко .Фен съм на козметиката „Victoria beauty”,и я препоръчвам на всеки.

златка петрова 25 Apr 2014 10:15

Парфюмерията в която работя,зареждат от фирма Камко .Фен съм на козметиката „Victoria beauty”,и я препоръчвам на всеки.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.