КАМКО

КАМКО ЕООД е официален вносител на парфюмерия и козметика от Франция, Испания, Полша, Италия, САЩ, Южна Корея и Китай. Осъществяваме търговия на едро чрез изградена дистрибуторска мрежа, като извършваме доставка на място до всички точки на България.

Камко ЕООД развива своята дейност предлагайки висококачествените козметични продукти на световноизвестни фирми от Франция, Испания, Италия, Полша, САЩ, Южна Корея, Китай. Отговарящи на всички изисквания за качество, наложили се на пазара марки за коса, кожа, нокти, продуктите, предлагани от Камко ЕООД достигат до всяко кътче на страната. Благодарение на перфектно развита дистрибуторска мрежа във варна, Бургас, Велико Търново, Плевен и Враца, както и складовете на фирмата в София, Пловдив и Русе.
Фирмата разработи и наложи свои собствени марки Victoria beuty, Aristea, Standelli Professional, Skinlite Professional –  удоволствие и комфорт в грижата за косата, здравите нокти, депилацията, красивото лице и тялото. Изработени изцяло от здравословни и натурални съставки, сериите на Камко ЕООД се превърнаха в желани и търсени продукти в козметичните магазини в страната.
Камко ЕООД предлага козметични продукти на следните марки:
•    Парфюмерия – Carlos Moya, Nike, Jacomo, MTV, Perfumes, Alta Moda, Shirley May, Jean Marc, Predator, Vizzari
•    Козметика – Victoria Beauty, Mincer Pharma, Aristera Freeman, Verona Cosmetics, Bille Cosmetics, Purederm
•    Натурални продукти за красота и здраве  – Standelli, Verona Cosmetics, Marion cosmetics
•    Професионална грижа за лице, коса, тяло – Standelli Professional, Skinlite Professional
Камко ЕООД предлага доставки на дребно и едро в цялата страна, като консултантите на фирмата се отнасят професионално към всеки един клиент, дарявайки го с любезно отношение, спокойствие и коректност.
 

Мнения

Напиши мнение за КАМКО (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КАМКО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

златка петрова 25 Apr 2014 10:17

Парфюмерията в която работя,зареждат от фирма Камко .Фен съм на козметиката „Victoria beauty”,и я препоръчвам на всеки.

златка петрова 25 Apr 2014 10:15

Парфюмерията в която работя,зареждат от фирма Камко .Фен съм на козметиката „Victoria beauty”,и я препоръчвам на всеки.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.