КАМ-04

Директен вносител на крепежни изделия. Търговия на едро с винтове, болтове, гайки, шайби, шпилки, метални и пластмасови дюбели, поп-нитове, анкери, ръчни и режещи инструменти, планки. Дистрибуция и доставка чрез търговски представители по региони.

Кам-04 е създадено в гр. Пловдив през 2004 г. като дружество с ограничена отговорност. С над десетгодишен стаж в търговската сфера, дружеството предоставя крепежни елементи, инструменти, чрез своите представителства в областните центрове на страната – Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Кюстендил, Враца, Плевен, Пловдив, Русе, Сливен, София, Стара Загора, Хасково и Шумен.

Търговия и доставки на крепежни елементи, директен внос от Китай, Индия, Тайланд и Европа. Кам-04 има представителства в областни центрове на страната, с възможност за бързо и надеждно обслужване.

Посредством внедрена софтуерна технология, компанията има възможност да обслужва фирми, предприятия и строители и в големите градове, и в по-малките населени места.

Продуктите, внесени и предоставяни от Кам-04 са изключително качествени, като фирмата се старае постоянно да разширява асортимента от предлагани стоки.  В момента на пазара Кам-04 предлага:
•    Анкери – втулови с гайка, поцинковани; за набиване, с набраздяване; с неръждаем сегмент; сегментен със СЕ сертификат
•    Винтове – за дърво, за сухо строителство, за директен монтаж, за метал, за PVC
•    Дюбели – пластмасови и метални
•    Инструменти – режещи и ръчни
•    Кабелни връзки с и без UV защита
•     Метрични крепежи – шпилки, гайки, болтове
•    Нитове
•    Планки – ъглови, плоски, основи за греди, рафтоносачи
•    Химически продукти – лепила, втулки към химически анкери, маси уплътнителни – акрилни, силиконови, пистолети, гладилки, технически спрейове, почистващи средства, полиуретанови пяни
•    Шайби

Продуктите, предоставяни от Кам-04 ООД са сертифицирани със сертификат за качество ISO 9001:2000 – гарант за качество и сигурност във всяка една дейност.

Централен офис:
Пловдив, ул. Брезовско Шосе 176
GSM: 0888 213 313
Тел.: 032 / 94 55 85
Факс: 032 / 96 85 45

Мнения

Напиши мнение за КАМ-04 (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КАМ-04! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Кольо Балабанов 04 Aug 2015 10:05

Поръчвал съм от тая фирма крепежни изделия - болтове, винтове, гайки и др. Добри са и много точни с доставката. Свестна фирма.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.