ЮМЕНА

Юмена България е лидер в търговията с касови апарати. Предлагаме продукти и услуги в следните сектори - фискални и ПОС устройства и системи, електронни везни, компютри и периферия, касово оборудване, бизнес решения за търговски обекти и склад.

Юмена България е създадена през 1997г. През годините фирмата установява много партньорства със своите клиенти и доставчици и развива успешен бизнес и ползотворни сътрудничества.
За няколко години успява да заеме добри пазарни позиции, да разшири продуктовия си асортимент и предлаганите услуги.

Към 2003г. търговската верига Юмена България обхваща единадесет града в цялата страна, сред които са София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Велико Търново и др. Успехите в дейността се дължат на осъзнаването на значимостта на човешкия ресурс, както и на перфектното обслужване на нашите клиенти и партньори.

През 2004г. Юмена България предлага на своите клиенти и партньори цялостни бизнес решения за търговски обекти на едро и дребно, административни учреждения, МОЛ центрове, складови и логистични бази и др.

От 2005г. компанията предлага продукти и услуги в следните сектори:

Фискални и ПОС устройства и системи
Електронни теглилни устройства
Компютри, Периферия, Мултимедия
Търговско и складово обзавеждане и оборудване
Хладилно обзавеждане и оборудване
Системи за видеонаблюдение, контрол на достъп и работно време
Сервизни дейности

Поради големия интерес към предлагания асортимент и неговата уникалност, през същата година бе въведена и франчайзинговата схема на партньорство за всеки, желаещ да се присъедини към компанията. Лоялността и коректното отношение заемат много важно място във фирмената ни политика и ни позволяват поддържането на стабилни и взаимоизгодни партньорства.

Централен офис:
Варна ул. Селиолу 2В, тел./факс: 052 616 611
e-mail: headoffice@jumena.bg

Национални телефони на потребителя:

0700 1 15 15 (на цена на градски разговор)
0886 44 44 55 (на цена според тарифния план)

 

Мнения

Напиши мнение за ЮМЕНА (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЮМЕНА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Георги Боянов 19 Aug 2015 09:09

Ползвал съм софийски офис на Юмена. Купувал съм касов апарат и електронни везни и мога да кажа ,че съм доволен както от цените ,така и от обслужването.Момичетата са много любезни, компетентни и внимателни. Вникват тив проблема, дават грамотни съвети. Подхождат индивидуално.Успех!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.