ЖИ ДИ ЕС

Храни за домашни любимци. Търговия с храни за кучета, котки и риби. Любимец. HIT. ЧОКИ. Анимания. KIARA. JOY dog food. Богат избор от висококачествени сухи храни за вашето куче. Суха храна за котки според потребностите на Вашата котка.

Ljubimetz MIX

Специално формулирана храна за отраснали кучета със средна и повишена физическа активност. Съдържа висококачествени и лесно смилаеми източници на протеини и грижливо обработени пълнозърнести продукти, за да се осигури максимално усвояване.

Ljubimetz CHICKEN and BACON

Идеална за правилно хранене буз натрупване на наднормено тегло. Високата смилаемост на пилешкото месо, пилешката мазнина и въглехидрати, заедно с опималните нива на обемнна енергия осигуряват енергията, от която се нуждае Вашето куче, като в същото време го храните с по-малки количества.

Ljubimetz with BEEF and LIVER

Храната е пълноценен и балансиран продукт, с участието на специално приготвени пилешки дробчета, което прави храната апетитна за Вашите любимци.

Ljubimetz LAMB, RICE and VEGETABLES

Пълноценен и балансиран продукт, с участието на месо и бульон.

Ljubimetz ENERGY 4000 Veal & Chicken

Правилното съотношение на протеин и мазнини задоволява потребностите на кучето.

Ljubimetz CHICKEN, BACON, POULTRY LIVER, CHEESE and VEGETABLES

Ljubimetz PIZZA

Hit MAXI при достигане на зряла възраст е нужно хранене съобразено с морфологията, характеристиките и качествата. Заради своя темперамент или извършваната от тях работа, кучетата от едрите породи са високо активни и изразходват голямо количество енергия.

Hit MINI

Hit Dog Food HIT with Lamb & rice

Hit JUNIOR

Ljubimetz MIX chicken, fish, bacon, liver, cheese and vegetables

Ljubimetz CHICKEN

Ljubimetz FISH

Ljubimetz CHEESE and VEGETABLES

Ljubimetz LIVER

Ljubimetz BACON

Hit mix

Hit meat coctail

Hit fish mix
 

Мнения

Напиши мнение за ЖИ ДИ ЕС

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЖИ ДИ ЕС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.