Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ДЖЕСИКА СОФИЯ

Предлагаме подови и стенни настилки, както за екстериор така и за интериор. Всичко за банята от необходимите и достъпни за всеки продукти, които са налични на склад, до изключително луксозни изделия, според най-актуалните европейски модни тенденции.

Фирма Джесика е основана през 1990г. от инж. Марин Доков и вече 22 години, благодарение на успешна си маркетингова стратегия и пласмент, успява да се наложи и задържи на българския пазар като солиден и надежден партньор в сферата на продуктите за баня. Джесика предлага подови и стенни настилки, както за екстериор така и за интериор. При нас ще намерите всичко необходимо за Вашата баня - от най-обикновените неща до изключително луксозни изделия, отговарящи на най-актуалните европейски модни тенденции.

Работим с професионални дизайнери и консултанти, които стоят зад всяка една идея на клиентите ни, като по този начин намират най- прекия и сигурен път да осъществят мечтаната визия за баня.

Продуктовото ни фолио включва:

  • Керамични плочки - разлини размери, фризове
  • Теракот - избор от размери и плочки
  • Гранитогрес
  • Санитерен порцелан - бидета, писоари, казанчета, конзоли, тоалени чинии, мивки, седлаки и капаци
  • Смесителни батерии - вградени смесители, душ системи, термостатични, с фотоклетка, душ глави и други.
  • Душкабини и душ корита - аксесоари за душ, сауни, душкабини, душколони, панели, паравани и други.
  • Вани - акрилни, стоманени, хидромасажни
  • Аксесоари за баня
  • Кухненски умивалници
  • Мебели за баня

 Цялата продуктова гама за обзавеждане на баня от търговските листи на нашите партньори може да бъде намерена в нашия представителен магазин.

гр. София
бул. Ботевградско шосе 229
тел: 02/945 44 85, 945 11 25, 8459175, 8459185
9455097, 9455084, 9451126
факс: 02/945 44 80
e-mail: office@jessica.bg

Работно време шоурум
Джесика - София ООД
бул.Ботевградско шосе №229
Понеделник - Петък 09.00-19.00ч
Събота 09.00-17.00ч
Неделя почивен ден
 

Мнения

Напиши мнение за ДЖЕСИКА СОФИЯ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ДЖЕСИКА СОФИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

ДЖЕСИКА-ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Изключително разнообразие на продукти, с цени, както за клиенти с ограничени възможности, така и такива с високи изисквания и неограничен бюджет. Професионално отношение, бърза доставка. Оценка 10 от 10. Няма да съжалявате, ако бъдете техен клиент

Диди Атанасова 13 May 2015 15:25

Преди три години правихме основе ремонт на апартамента. Изкъртихме всичко в банята защото тръбите бяха за смяна. Приятел на мъжа ми ни каза за магазина на Джесика и дейтвително разнообразието е огромно а цените нормални. Оттам купихме всичко за банята - плочките за пода и стените, мивка, тоалетна, душ кабина, смесителни батерии. Това ни спести много излишно обикаляне.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.