Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

АКТИВ ОДИТ

Одиторски заверки, счетоводство на фирми, данъчни консултации, застраховки, правни услуги, анализи на фирми, копирен център. Фирмата ни има над 20 години традиции в областта на счетоводството и финансите. Доверете се на професионализма и качеството.

С добър съветник до Вас можете да постигнете всичко, без да Ви е страх от кризата!

Предлагаме Ви одиторски заверки, вътрешен одит, данъчни консултации, счетоводство на фирми, застраховки, правни услуги, анализи на фирми, европейски проекти, копирен център и много други услуги в сферата на финансите.

Фирмата ни има повече от 20 години традиции в областта на счетоводството и финансите. Организираме ежегодни семинари и обучения за данъчното, счетоводното и осигурително законодателство. Наши клиенти са някои от най-големите фирми не само в благоевградски регион, но и в цяла България. Обслужваме счетоводно дружества и организации от всички отрасли на стопанския живот, както и неправителствени организации, сдружения с нестопанска цел, фондации и т.н. Управляващ съдружник в дружеството е д.е.с. Надка Стоянова - Регистриран одитор с диплома №0143/1992г. Доверете се на професионализма и качеството на атрактивни цени! Ние сме насреща за консултация, съвет и всякакви финансово-счетоводни услуги, за да може Вашият бизнес да върви гладко и безпроблемно. Многото доволни клиенти са най-добрата препоръка за нас. Изберете нас и със сигурност няма да съжалявате.

www.aktiv-odit.com  [email protected]
 

Мнения

Напиши мнение за АКТИВ ОДИТ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АКТИВ ОДИТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Г-жа Надка Стоянова и нейния екип са много добри професионалисти, които отговорно се отнасят към поетите ангажименти.Работя с тях от години и мога да кажа, че им имам пълно доверие в областта на счетоводството и данъчните консултации. Освен коректни са и много експедитивни.Желая им много доволни клиенти!

Здравейте, дипломирах се преди месец с магистърска програма"Счетоводство и контрол", средно образование - "Счетоводство и контрол" със сертификат Счетоводител. Търся си работа като помощник счетоводител. Ако имате нужда от такъв човек, моля да ми се обадите на този номер: 0884764433. Предварително Ви благодаря!!!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.