АКТИВ ОДИТ

Одиторски заверки, счетоводство на фирми, данъчни консултации, застраховки, правни услуги, анализи на фирми, копирен център. Фирмата ни има над 20 години традиции в областта на счетоводството и финансите. Доверете се на професионализма и качеството.

С добър съветник до Вас можете да постигнете всичко, без да Ви е страх от кризата!

Одиторско-счетоводна кантора Актив Одит извършва пълен набор от одиторски, финансови, счетоводни, данъчни, правни, консултантски, оценителски и други услуги:

• одиторски заверки
• вътрешен одит
• одит на проекти
• независим финансов одит
• данъчни консултации
• счетоводно обслужване и счетоводство на фирми
• счетоводни услуги
• ТРЗ и Личен състав
• правни услуги
• данъчни и административни услуги
• анализи на фирми

Фирмата ни има повече от 20 години традиции в областта на счетоводството и финансите. Организираме ежегодни семинари и обучения за данъчното, счетоводното и осигурително законодателство. Наши клиенти са някои от най-големите фирми не само в благоевградски регион, но и в цяла България. Обслужваме счетоводно дружества и организации от всички отрасли на стопанския живот, както и неправителствени организации, сдружения с нестопанска цел, фондации и т.н. Управляващ съдружник в дружеството е д.е.с. Надка Стоянова - Регистриран одитор с диплома №0143/1992г.

Доверете се на професионализма и качеството на атрактивни цени! Ние сме насреща за консултация, съвет и всякакви финансово-счетоводни услуги, за да може Вашият бизнес да върви гладко и безпроблемно. Многото доволни клиенти са най-добрата препоръка за нас. Изберете нас и със сигурност няма да съжалявате.

www.aktiv-odit.com  aktiv_odit@abv.bg
 

Мнения

Напиши мнение за АКТИВ ОДИТ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АКТИВ ОДИТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Г-жа Надка Стоянова и нейния екип са много добри професионалисти, които отговорно се отнасят към поетите ангажименти.Работя с тях от години и мога да кажа, че им имам пълно доверие в областта на счетоводството и данъчните консултации. Освен коректни са и много експедитивни.Желая им много доволни клиенти!

Здравейте, дипломирах се преди месец с магистърска програма"Счетоводство и контрол", средно образование - "Счетоводство и контрол" със сертификат Счетоводител. Търся си работа като помощник счетоводител. Ако имате нужда от такъв човек, моля да ми се обадите на този номер: 0884764433. Предварително Ви благодаря!!!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.