Строителни материали от ИЗОМАТ

ISOMAT е на пазара повече от 30 г., като произвежда продукти разработени по най-нови технологии за строителство. Чрез мрежата си от дистрибутори, обслужваме строителната индустрия в Европа, като продуктите ни се изнасят в над 45 държави в целия свят.

Компанията е сред водещите производители на строителни материали в Югоизточна Европа, благодарение на иновативните си продукти, модерната си организация, високо квалифицираният си персонал.

Фирмата разполага с добре организиран Отдел за Техническа Поддръжка, с персонал от високо квалифицирани и специализирани инженери, които осигуряват техническа консултация на професионалисти и любители.

В момента ISOMAT разполага с високо технологични производствени бази в Солун, Гърция и Белград, Сърбия, като през 2015г. започна работа производствената база за бои и полимерни мазилки в Букурещ, Румъния.

Придавайки винаги много голямо значение на иновациите, ISOMAT има един много съвременен отдел за Изследвания и Развитие, който включва химична лаборатория за сухи смеси и добавки за бетони, за системи на лепене на плочки и течни смоли.

Високоспециализираният научен екип на отдела се занимава с проектиране и развитие на новаторски продукти, както и с постояното усъвършенстване на наличните.

ISOMAT се старае да опазва околната среда при всичките си дейности, като сме ангажирани да осигуряваме високи екологични показатели, вземайки предвид оптималните икономически и технически решения, националното и местното законодателство, съответствието на обозначените като екопродукти в ЕС към съответните изисквания през целия период на договора, както и всички свързани с него наредби.

Предлгани продути:

     • Хидроизолационни материали
     • Добавки за бетон, замазки и мазилки
     • Лепила и фугиращи смеси
     • Материали за поправки и корекции
     • Бои и Мазилки
     • Подове

Преди да стигнат продуктите на ISOMAT до крайния потребител, минават през постоянен, подробен и строг контрол от научния персонал на одел Контрол на Качеството на фирмата, така че да се гарантира стабилното и отличното им качество.

Ако желаете да стане част от екипа на ISOMAT, свободно можете да кандидатствате в специално обособената секция „Кариера“.

Къде да ни намерите:

София , бул. Ботевградско шосе 348

Телефонна централа - Заявки - Техническа подкрепа
Контакти: 02 93 498 95
Имейл: info@isomat.bg
Сайт: www.isomat.bg

Одел Техническа Подкрепа
Контакти: 0700 10 277

Работно време от Понеделник до Петък от 9:00 до 17:00 часа
 

Мнения

Напиши мнение за Строителни материали от ИЗОМАТ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Строителни материали от ИЗОМАТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.