ИППМП - ДЕНТАЛЕН К-Т Д-Р ТАТЯНА ЯНЕВА

Д-р Татяна Янева е зъболекар, поливалентен дентален специалист - обща и естетична стоматология. Профилактични прегледи и детска стоматология. Работи с НЗОК.

В стоматологичния кабинет на д-р Янева се предлага първична дентална помощ: диагностика, снемане на стоматологичен статус, консултации, изготвяне на план за лечение и рехабилитация.

Д-р Татяна Янева предлага висококачествени зъболекарски услуги като: лечение на кариеси, пулпити, абцеси, парадонтоза, лечение на корени.

Зъболекарската практика на Д-р Татяна Янева включва и естетична стоматология: изграждане на коронки, мостове, протези, фасети от керамика, протезиране на липсващи зъби, почистване на зъби и избелването им.

Д-р Татяна Янева работи в нов модерен кабинет с висококачествени материали.

Обадете се:
Дентален Кабинет Д-Р Татяна Янева
Адрес: гр. Велико Търново, ул. Хаджи Димитър 25
Моб.тел.:0898 564 788
E-mail: ianeva_dent@yahoo.com


Мнения

Напиши мнение за ИППМП - ДЕНТАЛЕН К-Т Д-Р ТАТЯНА ЯНЕВА (10)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ИППМП - ДЕНТАЛЕН К-Т Д-Р ТАТЯНА ЯНЕВА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.