Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ИНТЕЗА

Интеза ООД се занимава с внос, дистрибуция и сервизна поддръжка на заключващи системи. Компанията е добре позната като фирма, предлагаща от луксозен архитектурен обков,до High security и цялостни решения за Вашия дом, офис,склад и дори автомобил

Фирма Интеза е на пазара от 1996 година. Фирмата се занимава с внос, дистрибуция и сервизна поддръжка на заключващи системи и аксесоари и е представител за България на световни лидери в Hidh security системи за заключване като Abloy, Mul-t-lock, Keso, Yale, Corbin. Интеза ООД предлага цялостни решения за Вашия дом, офис, склад, автомобил. Вече почти 20г. Интеза се стреми да бъде надежден и дългосрочен партньор на своите клиенти, като им осигурява спокойствие и сигурност чрез качествени продукти и професионални услуги.

Интеза предлага разнообразие от над 5000 продукта, разпределени в следните групи:

 • Заключващи системи и аксесоарисекретни патронибрави, антипаник бравикатинари, панти за врати);
 • Архитектурен обков (интериорни и блиндирани врати); 
 • Сейфове и каси - за външен монтаж, за вграждане, огнеупорни, хотелски, за оръжие и др.;
 • Автомати за врати; 
 • Автоматика за врати – елементи за автоматизиране и задвижване на портални, гаражни врати и бариери;
 • Контрол на достъпа;
 • Врати тип Хармоника;
 • Мaster Key системи;
 • Машини за заточване Tormek;
 • Заготовки и оборудване за ключарски ателиета;
 • Стелажи и стелажни системи

Фирмата разполага с оторизирани сервизи за гаранционна и следгаранционна поддръжка, предлага и аварийна ключарска помощ. В ключарските ателиета на Интеза се предлага нарязване на всички видове ключове: касови, секретни, с чип, автомобилни, битови, специални, включително High Security ключове. За по-високи гаранции за Вашата сигурност, ключове с патент и защита от неоторизирано копиране се изработват единствено в сервизните центрове, от които е купен патронът.

 

Мнения

Напиши мнение за ИНТЕЗА (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ИНТЕЗА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Кирил Драгоев 12 Aug 2015 09:29

Доверихме се на Интеза и мога да кажа ,че заключващите им системи са повече от надеждни.Разчитаме и на ежегодна профилактика , колкото и това да не е характерно за отношението на българина към нещата. Сервиза им се отзовава своевременно на всеки случайно възникнал проблем. Качествения ключ е у Интеза!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.