ИНТЕЗА - ЦЕНТРАЛЕН ОФИС

Интеза ООД се занимава с внос, дистрибуция и сервизна поддръжка на заключващи системи. Компанията е добре позната като фирма, предлагаща от луксозен архитектурен обков до High security и цялостни решения за Вашия дом, офис, склад и дори автомобил.

Интеза ООД е на пазара от 1996 година. Фирмата се занимава с внос, дистрибуция и сервизна поддръжка на заключващи системи и аксесоари и е представител за България на световни лидери в High security системи за заключване като Abloy, Mul-t-lock, Keso.

Интеза ООД предлага цялостни решения за Вашия дом, офис, склад, автомобил. Вече почти 20г. Интеза се стреми да бъде надежден и дългосрочен партньор на своите клиенти, като им осигурява спокойствие и сигурност чрез качествени продукти и професионални услуги.

Интеза предлага разнообразие от над 5000 продукта, разпределени в следните групи:

Заключващи системи и аксесоари (секретни патрони, брави, антипаник брави, катинари, панти за врати)
• Архитектурен обков (интериорни и блиндирани врати)
• Сейфове и каси - за външен монтаж, за вграждане, огнеупорни, хотелски, за оръжие и др.
• Автомати за врати
• Автоматика за врати – елементи за автоматизиране и задвижване на портални, гаражни врати и бариери
• Контрол на достъпа
• Врати тип Хармоника
• Мaster Key системи
• Машини за заточване Tormek
• Заготовки и оборудване за ключарски ателиета
• Стелажи и стелажни системи

Фирмата разполага с оторизирани сервизи за гаранционна и следгаранционна поддръжка, предлага и аварийна ключарска помощ. В ключарските ателиета на Интеза се предлага нарязване на всички видове ключове: касови, секретни, с чип, автомобилни, битови, специални, включително High Security ключове. За по-високи гаранции за Вашата сигурност, ключове с патент и защита от неоторизирано копиране се изработват единствено в сервизните центрове, от които е купен патронът.

Мнения

Напиши мнение за ИНТЕЗА - ЦЕНТРАЛЕН ОФИС (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ИНТЕЗА - ЦЕНТРАЛЕН ОФИС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Кирил Драгоев 12 Aug 2015 09:29

Доверихме се на Интеза и мога да кажа ,че заключващите им системи са повече от надеждни.Разчитаме и на ежегодна профилактика , колкото и това да не е характерно за отношението на българина към нещата. Сервиза им се отзовава своевременно на всеки случайно възникнал проблем. Качествения ключ е у Интеза!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.