Интеримидж

Aгенцията за връзки с обществеността и специални събития. Нашето кредо- Вместо да похарчиш повече от конкурентите мисли по-добре от тях!

 В свят, който става все по-малък, защото комуникацията го пронизва 365/24/7/, нашият екип ще Ви предостави стройна, ефективна и навременна стратегия за ПР комуникация и различни събитийни прояви. Ние сме неотлъчно до нашите клиенти, когато формулират и изразяват своите ценности, създават и участват в различни общности и преминават успешно през кризи. Ние сме техният глас пред обществото и света. Градим техните мостове към медиите и хората. Анализираме и обобщаваме техните кампании чрез специална метрика, ShareofVoice. Така те успяват и растат в благоприятна среда от гледна точка на връзки с обществеността, нещо, което придобива все по-голяма важност в този малък, свързан свят.

Интеримидж е агенция за връзки с обществеността и специални събития, която е на пазара на комуникационни услуги от 1995 г., а като автономна структура е регистрирана през 2008 г. Основните фактори за нашия успех са обвързаност с резултатите, пълна отдаденост на проектите на нашите клиенти, млад и мотивиран екип с впечатляващ опит още от старта на българския пазар на ПР услуги.

Мнения

Напиши мнение за Интеримидж (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Интеримидж! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Фани Василева 14 May 2015 14:21

От години ползваме услугите на Интеримидж за организиране на промоции, събития и връзки с обществеността. Мога да кажа, че са едни от най-коректните партньори, с които сме работили въобще. Истински професионалисти. Пожелавам им още много успехи и клиенти.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.