ИНЖПРОЕКТ

Инжпроект ООД работи в сферата на проектирането във всички области. Фирмата извършва консултации във връзка с бъдещи проекти и инвестиционни намерения. Проектиране на сгради, спортни съоръжения, инфраструктурни обекти, обществени сгради.

Инж Проект ООД е основана през 2004 г. Собственик и главен Проектант е инж. Мария Белински. Служителите във фирмата са амбициозни и мотивирани млади хора.

Инж Проект ООД подхожда индивидуално към всеки проект, който разработва. Основната ни цел е да предложим оптимално решение, което да разпредели средствата и времето по най-добрия начин, като гарантираме високо качество на изпълнение.

При изготвяне на проектите ползваме услугите на доказани специалисти в областта си. Формирането на конкурентен екип е породен от стремежа към качество на проекта, спецификацията на конкретната задача и най-важното – съгласуваността между всяка специалност, за да може продукта да бъде конкурентноспособен..

Основен приоритет в работния процес е анализиране на проблемите, защита на интересите и реализация на целите на всеки конкретен клиент.

До момента бюрото е изготвило проектна документация по всичко изискуеми части за над 300 обекта. В това число ваканционни комплекси, хотели, жилищни сгради, административни сгради, улици, пътища, проекти от подземната инфраструктура - водопроводи, канализации, окабеляване. Множество спортни терени, повечето от които реализирани или в процес на реализация.

Ние комбинираме опита на нашите главни проектанти с новите CAD технологии и електронни методи за проектиране. Имаме опит в екипната работа и едно от преимуществата ни е, че сме разработвали големи проекти. Комуникираме и обменяме документация и чертежи по интернет, което прави работа ни надежднa и навременно доставена.

Услугите, които предлагаме са:

  • Предпроектно проучване - анализ и проучване на даден имот, изготвяне на инвестиционен проект
  • Проектиране на сгради
  • Консултации - във всички области на проектантскта дейност
  • Проектантски услуги - проекти в областта на пътната инфраструктура и инженерните градски и извънградски мрежи:

     - обществени сгради

     - спортни съоръжения

     - жилищни сгради

     - инфраструктурни обекти

     - рехабилитация, реконструкция и ремонт на пътна инфраструктура от републиканската и общинската пътна мрежа

Можете да ни намерите на адрес:

Бургас, ул. Христо Ботев 93, ет.3

Телефони за връзка: +359 56 830866; +359 888953665; +359 879061514

Електронна поща: ing_proekt@abv.bg; ingproekt@gmail.com

Мнения

Напиши мнение за ИНЖПРОЕКТ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ИНЖПРОЕКТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Проекти

Инж Проект ни изготвиха проект за малък семеен хотел на морето. Останахме доволни,, изискванията ни бяха удовлетворени, получихме компетентни съвети. Доказани професионалисти, препоръчвам.

Иван Георгиев 09 May 2014 17:41

ПРЕПОРЪЧВАМ

Препоръчвам фирма ИНЖПРОЕКТ. Получихме професионална консултация за проектирането на обекта на нашата фирма.Специалисти с опит!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.