ИКЕА Център за поръчки Бургас

С добре проектираните мебели на ИКЕА може да обзаведете дома или офиса си по практичен и стилен начин.Центърът за поръчки ИКЕА в Бургас предлага иновативен, удобен и достъпен модел за пазаруване на жителите от целия регион.

Центърът за поръчки в Бургас работи от 2016 г. и е първият обект на ИКЕА в Югоизточна Европа, разположен в търговски център – Mall Galleria. Центърът е проектиран и разработен така, че жителите от Бургас и региона да могат да се възползват от разнообразието от над 7500 удобни, практични и стилни продукти от асортимента на ИКЕА. 
Клиентите получават възможността лесно и удобно да направят поръчка от пълния продуктов каталог на ИКЕА в София и да я получат в Центъра без да им бъде начислена допълнителна такса за доставката. В новия търговски обект на ИКЕА се предлагат и услугите дизайн, монтаж и потребителско финансиране.
С откриването на Център за поръчки в Бургас клиентите от Югоизточна България могат да се възползват от богатия асортимент на продуктовия каталог на ИКЕА:
•    Градинско обзавеждане и осветление;
•    Текстил за дома, банята и спалнята;
•    Декорация;
•    Кухненски прибори и съдове;
•    Мебели и обзавеждане за дневна, кухня, спалня, антре, детска стая;
•    Лятна колекция;
Консултантите в Центъра за поръчки ИКЕА Бургас са на разположение да предоставят консултации и компетентна помощ и съдействие. Магазинът работи всеки ден от 10 до 22 ч.
Заповядайте на адрес:
гр. Бургас, ул. Янко Комитов 6
Mall Galleria

Мнения

Напиши мнение за ИКЕА Център за поръчки Бургас

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ИКЕА Център за поръчки Бургас! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.