КЪЩАТА НА ШАПКИТЕ - Ирина Сардарева

Шапките са чудесен аксесоар, който може не само да ви предпази от слънцето и да ви стопли през зимата, а да Ви придаде изискан стил и да накара всички да Ви забележат. Колекция от официални шапки, булчински украси за глава и ежедневни плетени шапки.

„За да създам една шапка, първо трябва да я сънувам”, казва Ирина Сардарева. Преди да създаде следващия си шедьовър, тя го вижда насън. Обича да експериментира с различни материали в търсене на уникалната форма. Освен традиционните заешки филц и френска копринена слама, Ирина Сардарева използва най-различни материали, които по някакъв начин са я вдъхновили. Телена мрежа, дърво, хартия – нетрадиционни материали, от които създава нови форми и много уникални шапки.

Освен вдъхновение и разнообразни материали, за създаването на една шапка е необходим специален калъп, който придава формата на шапката и определя нейния размер. За всеки отделен вид шапка е необходим отделен калъп.

Къщата на Шапките предлага дизайнерска колекция от официални шапки, булчински украси за глава и ежедневни филцови и плетени шапки:

  • Официални шапки - колекция от уникални шапки за специални поводи, за да си спомнят дълго за вас.
  • Булчински шапки - дизайнерски украси за глава и булчински шапки, за да сте неповторима в сватбения ден.
  • Ежедневни шапки - колекция от оригинални ежедневни шапки, за да сте различна.
  • Плетени шапки - колекция от оригинални плетени шапки. 

 Шапките са чудесен аксесоар, който може не само да ви предпази от слънцето и да ви стопли през зимата, а да ви придаде изискан стил и да накара всички да Ви забележат.

 „Когато избирате шапка, вземете под внимание следните детайли”, съветва Ирина Сардарева. „На първо мястото поводът ще определи каква да бъде тя, след това особеностите на вашата фигура и накрая овалът на лицето. Не избирайте шапка за подарък на друг човек. Рядко ще уцелите. Шапката трябва да се пробва.”, добавя още известната шапкарка.

Kъщата на Шапките се намира на тихата ул. „Владайска” в центъра на София, близо до Руски паметник. Ако още не сте посетили царството на шапките, изгубили сте едно магично преживяване. В Къщата можеш с часове да мериш шапки и да се преобразяваш.

 

 

Мнения

Напиши мнение за КЪЩАТА НА ШАПКИТЕ - Ирина Сардарева (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КЪЩАТА НА ШАПКИТЕ - Ирина Сардарева! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Имам прекрасна шапка от Ирина, едно истинско бижу. С нея се чувствам уникална и неповторима. Както казваше баба ми - дама без шапка не е дама.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.