ХОСПИС СВ. ЕКАТЕРИНА

Хосипис Св. Екатерина е дом за следболнично лечение за възрастни хора, предлагащ комплексни медицински и битови грижи на възрастни хора. Почувствайте удобство, уют и спокойствие, изживейте достойно старините си, създайте нови социални контакти.

Хоспис Св. Екатерина предлага 24 часови медицински грижи за възрастни и болни хора. Следболнично лечениe.

Почувствайте се като удома си, когато имате необходимост от грижа и внимание.

Хоспис Св. Екатерина предлага специализирани медицински и следболнични грижи за пациенти от различни възрасти. Създаден и функциониращ на тихо и спокойно място, в кв. Овча купел, в непосредствена близост до приказната планина Витоша, хосписът е отлично място, за да получите желания уют, комфорт и внимателно отношение.

Дом за възрастни хора Св. Екатерина разполага с квалифициран персонал – медицински лица (невролог, психолог, ортопед, хирург, онколог) като при необходимост за нуждите на болния се осигурява и необходимия специалист.

Наред с полаганите грижи за болния, в дома за стари хора се извършва:

• клинично-лабораторни изследвания
• рехабилитация
• консултации със специалисти
• денонощна медицинска грижа
• денонощно санитарно-битова грижа
• посещения от духовно лице при необходимост

Сградата е разположена на просторно място, отдалечена е от шума и забързания живот на Столицата. Клиника за възрастни хора разполага с функционални стаи, в които се поддържа безупречна хигиена, снабдени със самостоятелен санитарен възел. Наред с това, Домът разполага с просторно помещение за хранене, като на домуващите е осигурена питателна храна, според индивидуалните им необходимости.

Едно от най-важните неща в Дома за стари хора е възможността за всекидневни посещения от близки хора, роднини и приятели. Те могат да бъдат посрещнати в уютната дневна на Хосписа, в която могат да бъдат отпразнувани различни тържествени и празнични събития – рожден ден, имен де, църковни и национални празници. В помещението, предназначено за дневни дейности домуващите могат да прочетат вестник или книга и да играят занимателна игра.

Хоспис Св. Екатерина приема възрастни и болни хора от цялата страна, без значение от тяхната възраст и вида на тяхното заболяване. В Дом за възрастни хора Св. Екатерина всеки получава необходимите грижи и отдаденост, внимание и вежливо отношение.

www.hospis.eu

 

 

Мнения

Напиши мнение за ХОСПИС СВ. ЕКАТЕРИНА (10)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ХОСПИС СВ. ЕКАТЕРИНА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Елиза Йорданова 27 Jun 2015 19:14

Коментар

Баща ми беше в хоспис "СВ Екатерина" след инсулт. Грижите бяха на ниво. Както и храната. Давам висока оценка.

отговор на МАРИАНА СТАНОЕВА

Радва ме се че сме били от полза.Надява ме се това да продъжи и в бъдеще.

Димо Вълков 05 May 2015 19:10

отговор на МАРИАНА СТАНОЕВА

Благодарим за положителният коментар.

Мнение за хосписа

Моят баща беше е хоспис "св. Екатерина" преди една година, след изкаран инсулт. Доволна съм от григите там.

Димо Вълков 28 Apr 2015 14:57

отговор на ИНА ПЕТРОВА

Уважаема г-жо Петрова, благодарим за високата оценка и се радваме, че сме оставили добро впечатление.

Димо Вълков 28 Apr 2015 14:55

отговор на ПЕТЪР ВАСИЛЕВ

Уважаеми г-н Василев, благодарим Ви за Вашият коментар. В нашите пакети наистина се включва санитарното обслужване и храненето, но също така и медицински грижи в базата има денонощно медицинско лице, както и доктор през повечето време.

Ина Петрова 27 Apr 2015 19:18

отзив

Баща ми беше в хоспис света Екатерина. Доволни сме от грижите за него както и от санитарните така и от медицинските. Благодаря на екипа!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.