ХОСПИС МАРИНЕЛА

Хоспис, намиращ се в кв. Овча купел, ул. Любляна 34 Б. След оперативно лечение, травми, онкоболни. Екип от обучен персонал, лекар и рехабилитатор. Просторен уютен дом. Самостоятелни стаи по 2 легла със самостоятелен санитарен възел във всяка стая.

Хоспис Маринела се намира в кв. Овча купел, на ул. Любляна №34 Б. Предлагаме и извършваме 24-часово наблюдение и грижа за болни след травми, след операционни, онкоболни. Приемат се възрастни и болни лица в слединсултни състояния, хронични заболявания, след тежки оперативни интервенции.

Разполагаме с квалифициран екип, състоящ се от лекар-специалист онкологични заболявания, рехабилитатор, социален работник, медицински сестри и санитари. Храната е здравословна и съобразена със състоянието на пациентите. Самостоятелни стаи със собствен санитарен възел.

За всеки пациент при постъпване в стационара се изготвя индивидуална рехабилитационна програма. При необходимост се провеждат консултации с лекар-специалист.

Хосписът разполага с 60 многофункционални легла. Обстановката е уютна и модерна, хигиената се поддържа на високо ниво, стаите са оборудвани с всички съвременни удобства.

За повече инфо на http://www.hospismarinela.com/

 


 

Мнения

Напиши мнение за ХОСПИС МАРИНЕЛА (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ХОСПИС МАРИНЕЛА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

румяна костова 11 Jul 2014 16:21

ПРЕПОРЪЧВАМ

Препоръчвам ХОСПИС МАРИНЕЛА! Грижовен и всеотдаен екип. Мястото където се намира е подходящо за такава дейнст.Имат индивидуален подход със съчуствие и разбиране.

Соня Иванова 04 Jul 2014 16:50

мнение

Много се радвам,че намирам контакти за хоспис Маринела в Golden Pages .Моята баба беше временно там.Много съм задължена на екипа на хоспис Маринела -невероятни хора ,изключително любезни и добри специалисти.За всеки пациент полагат индивидуални грижи.Храната им е здравословна.Имат хубаво дворче и е подходящо за разходка.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.