АРТИСТИКО ХОУМ СТУДИО СОФИЯ

Хоум Студио е дистрибутор на Артистико ЕООД - лидер на пазара в проектирането, производството, търговията, монтирането и реставрирането на подови настилки. Високо качество и индивидуални решения за всеки вкус, доставки в цялата страна.

Хоум Студио София ООД е дистрибутор на Артистико ЕООД - занимаваща се с производство, търговия и монтаж на масивен и ламиниран паркет. Единствен производител в страната на художествени подови настилки от масивна дървесина.

Благодарение на дългогодишната ни традиция и опит, можем да предложим богат асортимент от подови настилки:

• масивен паркет от разнообразна дървесина (дъб, орех, череша, ясен, венге, дуси, мербо и др.) в различни размери и качество
• дюшеме от различни видове дървесини
• готово лакирани паркети и дюшемета
• луксозен художествен паркет: паркетни фигури, модули, фризове, розетки, фрагменти по индивидуални проекти
• многослоен и ламиниран паркет
• декинг
Ние предлагаме комплексна услуга - от проектирането до изпълнението, което гарантира спокойствието на нашите клиенти.
Изработени с особено внимание и прецизност, подовите настилки на Артистико ще превърнат дома ви в уникално място, съчетавайки в едно уют, стил и изящество.

Артистико ЕООД е вносител и дистрибутор на професионални консумативи за обработка на паркет на водещите немски и италиански фирми – Loba, Wakol и Vermeister.

Артистико специализира и в производството на интериорни врати. Предлагаме различни по материал, цвят и клас интериорни врати и разнообразни възможности за остъкление и обков.

За повече информация посетете някой от нашите магазини в страната, или погледнете на сайта ни.

Мнения

Напиши мнение за АРТИСТИКО ХОУМ СТУДИО СОФИЯ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АРТИСТИКО ХОУМ СТУДИО СОФИЯ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.