ХИГИЯ ВАРНА

Професионално почистване от Хигия Варна ООД. Ние сме си поставили за цел напълно да Ви отменим от досадното задължение да поддържате чистотата и хигиената във Вашия дом, офис, жилищна и административна сграда.

Както Хигия - древногръцката богиня на чистотата, така и ние от "Хигия Варна" ООД сме си поставили за цел напълно да Ви отменим от досадното задължение да поддържате чистотата и хигиената във Вашия дом, офис, жилищна и административна сграда.

Агенция за почистване „Хигиа Варна” ООД се гордее със своя високо квалифициран и мотивиран персонал, способен да задоволи и най-претенциозните клиенти.

Използваме съвременна професионална техника на реномирани производители, като Керхер, Лавор. Препаратите са на световно реномирани производители Buleko, Royal Clean.

Ние можем да ви предложим частично и/или пълно решение на Вашите хигиенни нужди:

- еднократно и абонаментно почистване на Вашия дом, офис, жилищна, административна сграда, дори и производствени помещения

- управление на Вашия имот

- домоуправителски услуги за Вашата жилищна сграда

- почистване и поддържане на хигиената във Вашия вход

Ние приоритетно осъществяваме постоянен вътрешен контрол за точно изпълнение. Това се налага, за да постигнем необходимата ефективност и стандарт на качество. Ако желаете да разполагате пълноценно с Вашето свободно време, то ние сме това което сте търсили през цялото това време. Оставете работата на нас, а за Вас остава удоволствието от блестящия от чистота офис.

Мнения

Напиши мнение за ХИГИЯ ВАРНА (5)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ХИГИЯ ВАРНА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Наистина професионално почистване. Всичко свети след тях. Вече не бих се доверила на друга фирма за почистване в офиса. Горещо препоръчвам.

Иван Георгиев 10 May 2014 14:56

Доволен клиент

Препоръчвам фирма ХИГИЯ ВАРНА.Почистват перфекно.Вършат си работата кчествено.Всички в офиса са доволни

Рускова 24 Apr 2014 18:02

ПРЕПОРЪЧВАМ

СТРАХОТНИ СА ОТ ХИГИЯ.ДОМЪТ СЛЕД ТЯХ БЛЕСТИ.

Димо Димов 27 Aug 2010 21:56

От няколко месеца ми почистват офиса. Изредил съм няколко фирми, но от тях съм най-доволен. Работят отлично, бързо и на сносни цени.

Иван Андреев 12 Jan 2010 19:06

Доволен съм. Бърза и коректна работа.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.