Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ХЕРОС БГ

Превод и легализация на документи. Отлично качество и най-ниски цени на пазара. Екип от професионални преводачи с многогодишен стаж. Преводи по e-mail. Преводи от и на английски, немски, италиански, френски, руски, турски, испански, гръцки и много др

Агенцията е оторизирана от Министерство на външните работи на Република България, да извършва легализирани преводи на документи. Освен превод и легализация агенцията извършва консултации във връзка с начина на легализиране на документи издадени от различни институции и ведомства в България, както и всички процедури по самата легализация.

Херос БГ осигурява и заверка с апостил. Тя гарантира валидността и признаването на Българските документи в чужбина, като по този начин те придобиват силата на оригинален документ.


Работим съвместно с професионалсти по въпроси, свързани с връщането на събрани от Вас данъци по време на работата Ви в чужбина.


Екипът на Херос Бг може да Ви консултира относно визови въпроси:
- неимигрантски визи;
- имигрантски визи;
- лотария Зелена карта.
 

Опитът на агенцията в областта на преводаческите услуги е 20 години.

Преводите се извършват по Европейски стандарт за качество EN 15038/2006.

Агенцията извършва качествени преводи на ниски цени във всички области, например превод на технически, превод на юридически, превод на медицински и много други видове специализирани текстове.

В агенцията можете да поръчате превод от и на следните езици:

английски, немски, френски, италиански, испански, руски, украински, чешки, полски, словашки, словенски, сръбски, македонски, турски, арабски, албански, персийски, гръцки, румънски, молдовски, холандски, иврит, както и много други езици.
 

Мнения

Напиши мнение за ХЕРОС БГ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ХЕРОС БГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Силвия Стоянова 02 Feb 2012 08:53

Доволна съм

Да, и аз съм ги ползвала. Обясниха ми всичко по заверките. Оправихме всичко много бързо. Доволна съм и пак ще ги ползвам! Питах и други агенции, но те ми дадоха най-дорите цени.

Иван Златанов 01 Apr 2010 13:11

ОТЛИЧНА ОЦЕНКА!

Изключително съм доволен от начина на работа и професионалния подход на агенцията. Цените са реално ниски! Препоръчвам ги горещо!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.