ХЕПИ ТУР

Пътнически превози в страната и чужбина. Фирмата разполага с ванове, микробуси, автобуси. Услуги - екскурзии в страната и чужбина, превоз на служители до работното място, трансфери от и до аерогари, хотели. Организиран превоз за семейни тържества.

ХЕПИ ТУР е транспортна фирма, основана през 2004 г в гр. Стара Загора. Развиваме дейност в сферата на автобусния транспорт в страната и чужбина.

Ние предлагаме само най-доброто на своите клиенти. Използваме най-предпочитаните в Европа превозни средства - Mercedes. Отличното техническо състояние на нашите автобуси и високата квалификация и професионализъм на шофьорския екип гарантират приятно и безпроблемно пътуване.

Хепи Тур се стреми да предложи високо ниво на обслужване на своите клиенти и партньори. 

Извършване следните услуги:

  • Екскурзии с ванове, микробуси и автобуси в страната и чужбина - по избран от клиента маршрут
  • Организиран превоз за семейни тържества
  • Превоз на служители на фирми и организации от/до работното им място
  • Трансфери от/до аерогари, хотели, панаири и изложения

За времето, в което нашата фирма извършва транспортната дейност, успяхме да спечелим много партньори, останали доволни от обслужването и толерантността на фирма Хепи Тур към тях. Държим на коректността към нашите клиенти и удовлетворяваме техните изисквания.

Ние предлагаме бързо, комфортно и сигурно пътуване, коректно отношение, любезно обслужване и добри цени. Доказали сме се като лоялен и надежден партньор и превозвач. Изберете нас, удовлетвореността ви е гарантирана.

За контакти:
Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 168-А
Бизнес център Линк, офис 58
(Офис на транспортна фирма Хепи Тур)
мобилен телефон: 0898 58 94 03
e-mail: happytour@abv.bg
 

Мнения

Напиши мнение за ХЕПИ ТУР (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ХЕПИ ТУР! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Ползвахме услугите на Хепи тур за организиран транспорт за сватба. Останахме много доволни от състоянието на микробусите - нови, чисти и комфортни. Всичко беше организирано много добре, така че да няма закъснения и изоставане от графика. Качество и професионализъм, това мога да кажа.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.