Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

МЕБЕЛИ ГРУДЕВ

Импала е производител на мебели по поръчка с марката Мебели Грудев и интериорни врати Open door. Производство на корпусни мебели. Работим за Вас от проекта през производството до монтажа на мебелите, обединени от общата идея за повече доволни клиенти

Фирма Импала е производител на мебели по поръчка с марката Мебели Грудев и интериорни врати Open door. Произвеждаме корпусни мебели по индивидуален проект. Работим с нови машини, технологии и повишавайки квалификацията на персонала, се стремим  да отговорим адекватно на търсенето на пазара и пазарните реалности с модерни продукти.

Начините, по които можем да произведем мебели, са:

• по готови модели, разработени от нас

• по поръчки, следващи изискванията на клиента и съобразени с размерите и даденостите на помещението

• като подизпълнители на търговци

Работим по размери, дадени от Вас, ние ще изработим проект, който ще бъде обсъден с Вас, ако се налага ще бъде коригиран и след това одобрен от Вас. Ще бъдете посъветвани за избора на материал от наш консултант. Тази услуга не се заплаща от нашите клиенти, тя е абсолютно безплатна.

Ние изработваме:

- Кухни
- Спални и гардероби
- Дневни
- Детски мебели
- Мебели за антре
- Офис мебели

За Ваше удобство предлагаме:

- Матраци - Тед, Блян, Елите, Яташ
- Уреди за вграждане - Фабер, Евролукс, Нарди, Бош, Сименс, Бауматик, Фагор, Елика и други без надценка
- Мивки и смесители
- Ел. и ВиК монтаж от наши специалисти срещу допълнително заплащане

Нашата основна цел е  мебели Грудев да бъде търговска марка, символ на професионализъм, креативни решения, отлично качество и коректни срокове на производство и монтаж.

Мотото ни е: Работим за Вас!  От първоначалната среща, през разговора и ориентирането в желанията на клиента, до монтажа, гаранционното и следгаранционно обслужване, ние Работим за Вас.         

Мнения

Напиши мнение за МЕБЕЛИ ГРУДЕВ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МЕБЕЛИ ГРУДЕВ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Сирма Цветанова 13 May 2014 17:08

Красиви мебели

Преди 1 година си закупихме гардероб от "Мебели Груев". Останахме очаровани от невероятната изработка и добрата цена. Препоръчвам ги на всички!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.