Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ГПП-ВАРНА

Геоложки изследвания и прочувания във Варна и Североизточния регион - ГПП-Варна, специализирана в сферата на сондиране за нефт и газ, вода, инженерно-геоложки изследвания, сондажно геофизични изследвания, спускане и изваждане на потопяеми помпи.

Геологопроучвателно предприятие – Варна (ГПП-Варна) е с надполовинвековна история, чиято дейност обхваща геоложки изследвания и проучвания за полезни изкопаеми, нефт, природен газ, вода във Североизточна България. Започнало дейността си още през далечната 1949 г., ГПП-Варна има зад гърба си множество проекти, дейности, сондажи в България – Приселци, Варна, Тюленово, Калиакра, Камен бряг, Старо Оряхово, Горен близнак и други.

Предприятието участва и в търсенето на нови залежи и оценката на каолина в – Шумен, Разград, Русе и Силистра. 

ГПП-Варна има богат опит и в сондажите за вода в различни краища на страната – гр. София, гр. Каварна, гр. Добрич, с. Рогачево, с. Игнатиево, с. Приселец и др., както и в Rепублика Македония.

Компанията извършва и инженеро-геоложки проучвания – гр. Девня, гр. Варна, гр. Добрич и в румънският гр. Байя.

ГПП-Варна разполага с екип от опитни специалисти-инженери, модерна техника, позволяваща сондажи както в плитки, така и в дълбоки води. В последните шест години ГПП-Варна извършва сондажи за вода, но също може да бъде водещ партньор в:

•    Сондиране за нефт и газ
•    Инженерно-геоложки изследвания
•    Спускане и изваждане на потопяеми помпи
•    Сондажно-геофизични изследвания
•    Ремонт и възстановяване на оборудване

На база дългогодишния си опит и гарантирано отличната работа, ГПП-Варна е изградила трайни партньорски отношения с редица фирми като:

•    Weatherford
•    Eriell
•    Melrose recources
•    Schlumberger
•    JKX Oil & gas plc
•    Solvay

Адрес:
Варна 9000, бул. Сливница 93, ет.1, ап.22
e-mail: [email protected]
Телефони:
Офис - 052 630 481
Офис - 0888 370 626

Мнения

Напиши мнение за ГПП-ВАРНА (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ГПП-ВАРНА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Иван Данчев 12 Aug 2015 13:29

ГПП_Варна са професионалисти и са най-доброто ви решение ако имате нужда от сондаж за вода на вилата. Заложете на опита и познанието за да не съжалявате, може да им се доверите и в геоложките проучвания ако ще строите. Вилата и къщата ви трябва да са на добро място, а кладенецът където му е мястото ,не обратното.

Възложихме подготовка на терен за нов наш цех и геоложките проучвания поеха от ГПП. Доволен съм, защото си свършиха бързо и отговорно работата.

Таня Петрова 04 Feb 2011 21:53

profesionalisti

Екипът на ГПП_Варна са професионалисти в своята област!Наистина съвестно и качествено си вършат възложените задачи.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.