ГИТ ИНЖЕНЕРИНГ

ГИТ Инженеринг ООД е фирма с дейност в сферата на индукционното горене и термообработката на метални елементи. Разработка и внедряване на индукционни пещи с метален тигел за топене на метали и сплави. Фирмата осигурява монтажни дейности и сервиз.

ГИТ Инженеринг ООД е фирма с опит в разработването на технологии и предлагане на иновации в сферата на термообработката на метали и сплави.

Основна характеристика на фирмата е изработването, внедряването и поддръжката на машини за осъществяването на дейностите по топене на метали и сплави, обемно нагряване, закаляване на детайли.

Основни характеристики на дейността на ГИТ Инженеринг ООД:

  • Проектиране и внедряване на индукционни тиглени пещи на повишена честота;
  • Проектиране и внедряване на преобразуватели и машини за обемно нагряване на предварително подготвен компоненти
  • Генератори и  машини за повърхностно закаляване на стоманени части
  • Топене на черни и цветни метали в индукционни тиглени пещи с различни обеми на вместимост
  • Рециклиране на стари тиглени пещи
  • Поддръжка, ремонт, сервиз на предлаганите машини

ГИТ Инженеринг разполага с високвалифицирани специалисти и екип, с дългогодишен опит в сферата на машиностроенето и обработката на метали. С готовност да отговорим на поставените въпроси и да намерим разрешение на всеки един проблем, очакваме да се свържете с нас!

ГИТ инженеринг ООД
Габрово, ул. Орловска 166 А
тел./факс 066 860727
e-mail: git_engineering@abv.bg
0887 761 327; 0888142676 - Мариана Тотева
0886394471; 0884776590 - Ренета Бастрева

Мнения

Напиши мнение за ГИТ ИНЖЕНЕРИНГ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ГИТ ИНЖЕНЕРИНГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

цеко тодоров 13 Jul 2015 21:05

фирмата ни е правила проект за индукционна пещ. много сме доволни от тяхната работа.ако се наложи нещо пак ще ги викаме. препоръчвам фирма ГИТ ИНЖЕНЕРИНГ много са добри.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.