ДЖИ БРОКЕРС

Сигурност и конкурентни цени - Джи Брокерс предлага различни видове застрахователни полици, като работи с големите компании в бранша. Изгодни оферти за гражданска отговорност, застраховка на недвижимо имущество, съдействие при ликвидация на щети.

Джи Брокерс ЕООД предлага на своите клиенти различни видове застраховки, застрахователни полици, оценка на риска и анализ на пазара на застраховането. Дружеството работи с големи компании в бранша, като предлага застрахователни полици на атрактивни цени.

Свържете се със служителите на Джи Брокерс и ще получите надеждна информация, консултация относно видовете застраховки, полезни съвети и възможно най-добрите оферти за застрахователна полица.

Екипът на Джи Брокерс има задълбочени познания на местния застрахователен пазар, работи с отдаденост към своите клиенти и им гарантира пълна конфиденциалност.

Джи Брокерс – надеждност, бързина и лоялно отношение – за Вас и Вашето семейство, предлага следните застрахователни услуги и решения:
•    Медицински застраховки при пътуване
•    Автомобилни застраховки
•    Имуществено застраховане
•    Застраховка живот
•    Гражданска отговорност
•    Селскостопанско застраховане
•    Съдействие при ликвидация на щети
•    Договаряне на покритие за специфични рискове
•    Проучване на пазара на застраховки и предлагане на най-изгодните оферти

Джи Брокерс Ви очаква в Пловдив, ул. Цар Калоян 21А, ет. 1
тел.: + 359 32 644 186; + 359 32 643 882
факс: + 359 32 641 190
GSM: +359 896 885 744
e-mail: gbrokers.bg@gmail.com

Мнения

Напиши мнение за ДЖИ БРОКЕРС (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ДЖИ БРОКЕРС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Тошко Тошев 12 Aug 2015 14:18

ДЖИ БРОКЕРС винаги могат да предложат вариант за добро застрахователно решение, да договарити покритие специфични рискове на изгодни цени.Да ви упътят грамотно при избора на застраховател и да разчитате на пълна конфиденциалност. Оказват нужното съдействие ако претърпите щета на автомобила или друго застраховано имущество. Предлагат продукти на повечето застрахователни компании в България имогат да ви предложат богат избор и то с отстъпки.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.